Chuwi AeroBook – Full HD IPS kijelző, 8 GB RAM, 256 GB SSD 125 ezer alatt!

A Chuwi AeroBook olyan, mint egy többszázezres laptop, csak éppen nem kerül többszázezer forintba. Igényes fémváz, tisztességes képsűrűségű megjelenítő, TN helyett IPS panel, Intel Core M processzor, modern igényeknek megfelelő RAM mennyiség, és egy egészen méretes SSD teszi prémium, míg az ára must have ajánlattá.

A Chuwi AeroBook az alábbi linken vásárolható meg:

A Chuwi AeroBook tökéletes a mindennapi használatra, legyél profi, vagy átlagos igényekkel rendelkező illető. A noteszgép 13,3 colos képernyővel bír, amelyen 1920×1080 képpont sorakozik, ráadásul egy IPS LCD panelről van szó, így a betekintési szögekre sem lehet majd panasz. A káva pedig nagyon vékony, vagyis egy viszonylag kompakt, praktikus készülékről van szó.

A notin már gyárilag Windows 10 operációs rendszer fut, és nem holmi butított verzió, hanem egy teljes értékű, asztali változat. Mindez azért lehetséges, mert a készülék burkolata alá egy Intel Core m3-6Y30 processzort szereltek, a kétmagos lapka órajele akár 2,2 GHz is lehet.

Az integrált Intel HD Graphics 515 nem fogja futtatni a legújabb AAA-s játékokat, de tökéletesen alkalmas lesz képek szerkesztésére, nagy felbontású médiatartalmak fogyasztására, no meg persze korábbi, retrójátékok elindítására.

A lapkát 8 GB RAM, valamint egy 256 GB-os SSD segíti a számítási feladatokban, szóval a sebességgel nem lesz gond.

Az újabb almás laptopokról kezdenek teljesen eltűnni portok, de aki nem csak bohóckodásra használja a gépet tudja, ez inkább átok, mint áldás. A Chuwi AeroBook szerencsére nem szűkölködik csatlakozókban, került rá teljes értékű USB 3.0, USB-C, micro SD kártyaolvasó, mini HDMI kimenet és hangkimenet is.

A vezeték nélkül opciók között pedig ott van a kétcsatornás WiFi modul és a negyedik generációs Bluetooth modem. Skype hívásokra ott lesz a 2 megapixeles kamera, csodákat tőle nem érdemes várni, de remélhetőleg a nagyi felismeri majd Angliában kalandozó unokáját a másik oldalon.

A laptop alumínium ötvözetből készült borítása alatt lévő 38 Wh-s akkumulátor átlagos felhasználás mellett olyan 6-8 órányi üzemidőt biztosít. Igazából a termék ajánlható profiknak és hétköznapi felhasználóknak egyaránt, mivel mindent tud, amit egy modern laptoptól el lehet várni, és az ára is a halandó fizetésekhez lett mérve.

Ilyen árszegmensben kopogós műanyag, TN panel, 1366×768-as felbontás, 4 GB RAM, és valami lajhár sebességű HDD jár a hazai boltok kínálatában, de legalább rajta lesz egy mainstream márka logója. Hurrá. Ha viszont valami többet szeretnél a pénzedért, akkor inkább válaszd ezt a gépet, esélyesen jobban jársz.

A Chuwi AeroBook most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 124 700 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá