Chuwi H9 Pro – Igazi best buy tablet lett!

A tabletek mostanára már kissé háttérbe szorultak, de nem is feltétlenül baj ez, hiszen bár kevesebb, de jóval minőségibb darabok vannak jelen a piacon, ráadásul nagyon jó áron lehet kifogni őket.

A Chuwi Hi9 Pro a fellelhető legkényelmesebb méretű tablet a maga 8.4 colos kijelzőjével. Ez már jóval nagyobb mint egy mobil, ám még kényelmesen hordozható, és akár egy kézben is elfér. Az IPS kijelző 2560×1600-as felbontással rendelkezik, így tűéles képet biztosít.

Ilyen felbontáshoz természetesen erős hardver is kell, így a gyártó választása a Helio X20-ra esett, ami 10 maggal rendelkezik. A játékokkal sem lesz gond, mivel a Mali-T880 kifejezetten erős grafikus chipnek számít. A 3GB memória sem mondható kevésnek, mellé pedig 32GB háttértár került, amit memóriakártyával tovább bővíthetünk.

Bár tabletnél annyira nem fontos, ennek ellenére két kamera is került rá. Egy 8 MP-es hátra, és egy 5 MP-es előre, hogy ne okozzon gondot a videóchatelés sem. A tableten már az Android 8.0 fut, így szoftveres téren sincs okunk panaszra.

5000 mAh-s akkumulátor került bele, hogy ne legyen túl vaskos a készülékház, ez pedig nagyjából 6 óra filmezést teszt lehetővé. Szerencsére nem maradt ki az 5GHz-es Wifi támogatása sem, ráadásul SIM kártyát is tehetünk bele, ahol szintén nem feledkeztek meg az itthon is használatos B20-as sávról.

A Chuwi gyakorlatilag mindent belepakolt a Hi9 Pro tabletbe, ráadásul árban sem szálltak el. Vasárnapig (augusztus 12.) kedvezményesen, 139.99 dollárért rendelhető (38.800 Ft), ami szerintünk remek ár ezért a tudásért. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá