Concierge szintű gondoskodást ígér a Galaxy Fold vásárlóknak a Samsung

A Samsung egyik igazgatója, Kate Beaumont hintette el az infót a The Verge-nek adott riportjában, amely szerint a méregdrága mobil mellé exkluzív szolgáltatást is jár majd.

Amikor egy csúcstelefon 700-1000 euró között van, akkor bizony alaposan meg kell indokolni egy 1.980 dolláros termék árát. Az április 26-án megjelenő Galaxy Fold ugyanis ennyibe kerül majd, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy abszolút nem a mainstream piacra szánták.

Ezt a most megemlített concierge szolgáltatás is jelzi, amely a gazdagok privilégiumának számít. A luxusszállodákban ez eléggé elterjedt, de több vállalkozás épül erre, és a mobiliparban is találkozhattunk már a kifejezéssel a Vertu telefonok kapcsán. Míg a cégek ezért komoly díjat számolnak fel, addig a luxus termékek mellé egy ideig díjmentesen jár dolog, hiszen ezeknél az adott termék árába számolják ezt bele.

És hogy mire is jó ez pontosan? Gyakorlatilag mindenre, amennyiben nem számít a pénz. Az ezzel foglalkozó cég ugyanis a nap 24 órájában elérhető, és minden kívánságunkat teljesíti. Exkluzív eseményekre szereznek jegyet, yacht-ot bérelnek nekünk, és még a bébiszitterről, vagy kertészről is gondoskodnak számunkra, ha nem akarunk ezzel vesződni.

Az még nem teljesen tiszta, hogy milyen szinten jár majd ez a szolgáltatás a Galaxy Fold mellé, hiszen erre nem tért ki Mrs. Beaumont, ám ezzel is a termék exkluzivitását próbálják növelni. Elmondása szerint eleve olyan terméket akartak alkotni, amelyet nem találunk meg a boltok polcain, és ha már hozzájut valaki, akkor az tényleg különleges élményt kapjon minden téren.

Összegezve a dolgot, nagyon úgy tűnik, hogy hajlítható Samsung mobilt a tehetősebbeknek szánták, akik nem csak egy mobilra nem sajnálják a pénzt, hanem az élet más területén is különleges igényekkel bírnak, amiért akár fizetni is hajlandóak. Azt azért gyorsan hozzátennénk, hogy itthon nem valószínű, hogy elérhető lesz a szolgáltatás, és jelenleg nem ismerünk olyan hazai céget, aki ezzel foglalkozna, bár az is igaz, hogy nem olyan körökben mozgunk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá