Creality3D Ender 3 3D nyomtató – műanyag álmok

A Creality3D Ender 3 3D nyomtató segítségével virtuális álmaidat kézzelfogható valósággá varázsolhatod. A készülék már egészen megközelíti egy komolyabb eszköz színvonalát, egyúttal kiváló belépő lehet a háromdimenziós nyomtatók világába. A masina kifejezetten jó áron megy a GearBest webshopjában, így mindenképpen érdemes ejteni róla pár szót.

A Creality3D Ender 3 3D nyomtató az alábbi linken vásárolható meg:

Egy ilyen eszköz felhasználási lehetőségei szinte végtelenek, így ezekkel nem is igazán foglalkoznánk, inkább lássuk a termék műszaki jellemzőit!

A gépezetben található extruder csökkenti a dugulás kockázatát, és a nyomtatást is kiváló minőségben végzi. A készülék egyik nagy erénye az, hogy meglehetősen csendesen működik, használatával nem fogunk másokat zavarni.

A gyártó fontosnak tartotta, hogy a Creality3D Ender 3 3D nyomtató bírja a strapát, ezért masszív kiépítést kapott, ami állni fogja az idő próbáját.

A gép nem csupán strapabíró, de biztonságos is egyben, a mellékelt útmutató alapján könnyedén összeszerelhető, használata senkinek sem fog fejfájást okozni.

A szerkezettel 220 x 220 x 250 mm-es alkotásokat tudunk készíteni, a terv lehet online is, vagy akár egy micro SD kártyán, a nyomtató hibátlanul el fogja végezni a dolgát mindkét esetben.

A nyomtató egészen gyors a kategóriájához képest, hiszen 180 mm/s sebességgel képes az álmainkat műanyagba önteni.

A Creality3D Ender 3 3D nyomtató most a GearBest oldalán 199.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá