Csak jövőre érkezhet a kedvező árú Galaxy Fold változat

Folyamatosan érkeznek a hírek egy olcsóbb hajlítható Samsung mobilról, ám ezúttal kissé lelombozták a lelkesedésünket, mivel a legfrissebb infó szerint még legalább fél évet kell várnunk rá.

Dél-koreai források szállították a szomorú hírt, miszerint csak 2021 elején érkezik majd a Samsung Galaxy Fold Lite.  A hírek szerint 1.100 dollárba kerülhet majd, amely 350 ezer forintnak felel meg. Mivel mostanság már nagyon hasonló ársávba érkeznek a csúcsmobilok, így akár még komoly kereslet is lehet majd rá.

A költségcsökkentés miatt persze kell majd némi megalkuvást kötnünk, hiszen valószínűleg középkategóriás hardver kerül bele. A dizájn is változik, és a szelfikamera már kivágásban helyezkedik el majd, hátul pedig duál kamerát kapunk majd.

Pont néhány napja futott be egyébként az fenti renderelt kép, amely egy ismert szivárogtatótól származik, és kifejezetten korrektnek tűnik. Meglehetősen letisztult dizájnú előlapot láthatunk, ráadásul az elődnél vékonyabb kávákat kapunk, így pedig még impozánsabbnak tűnik a készülék.

A forrás magyarázattal is szolgált a csúszásra, amely nem más, mint a Galaxy Note 20 széria. A Samsung azért tette félre a Galaxy Fold projektet, hogy teljes gőzzel az új Note szériára tudjanak koncentrálni. Az idei év eddig nem igazán alakult kedvezően, ráadásul a Galaxy S20 mobilok sem hozták az elvárt eladásokat, és ezt a csorbát szeretné kijavítani a gyártó.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá