Csirkemelegítővel ellátott játékkonzolt dob piacra a KFC

Úgy látszik az év egyik legmeglepőbb kütyüjével a KFC étteremlánc rukkolt elő, hiszen a játékosoknak kifejlesztett gép esetében a cég profiljáról sem feledkeztek meg, így még az ebédünket is melegen tartja majd a kütyü.

A KFConsole elnevezésre hallgató gépet bár konzolként emlegetik, ám igazából egy sima számítógépről beszélhetünk, amelyet egy kompakt, egyedi dizájnnal ellátott házikóba építettek, amelyet a Cooler Master tervezett. A legnagyobb látványosság, hogy immáron nem a megszokott Blu-ray olvasó jön ki házból, hanem egy melegítésre alkalmas tálca, amely segít majd a csirkefalatkáink melegen tartáságban, hogy azok egy hosszabb játék alkalmával se hűljenek ki.

A gyártó 4K/240 Fps-es játékélményt ígér, ám efelől erős kétségeink vannak, hiszen az apró méret ebben erősen korlátozó tényezőnek számít. A processzor esetében az Intel NUC 9 Extreme-re esett a választás, mellé pedig egy Asus VGA került, ám azt egyelőre nem árulták el, hogy pontosan melyik típusról van szó.

Ezen kívül még a Seagete típusú 1 TB-s NVMe SSD-ről rántották le a leplet, így a többi hardver, és a memória mérete sem ismert. Az árát is homály fedi, ám minden bizonnyal egy kifejezetten drága, és elég ritka kütyüt köszönthetünk majd a KFConsole személyében. Minden esetre érdekes eljátszani a gondolattal, miszerint a sort kiállva egy KFConsole-t kérünk a Hot Wings kosarunk mellé a helyi plázában.

Forrás: CoolerMaster

Szólj hozzá