Csúszás fenyegeti a legjobban várt iPhone megjelenését

Nem kell már sokat várni a legújabb iPhone-okra, ám az egyik modellel kapcsolatban rossz hírünk van, mivel úgy tűnik, hogy ezt csak később mutatják majd be.

Még nem kell készpénznek venni a dolgot, hiszen nem az Apple-től származik a hír, ám ha a 9to5mac lehoz egy ilyet cikket, akkor bizony nem egy légből kapott pletykáról van szó.

Azt már tudni lehet, hogy idén három új iPhone is érkezik majd, és mindegyik az iPhone X kinézetét örökli. Lesz két prémium modell (egy 5.8 és egy 6.5 colos), és érkezik egy olcsóbb változat is (6.1 colos). Utóbbi tűnik a legérdekesebbnek, mivel állítólag 700 dollárért “dobálják” majd, ám sajnos pont ezzel a típussal akadtak gondok.

Az egyik dolog amivel spórolni tudtak, hogy az AMOLED kijelző helyett ebbe egy sima LCD panel kerül majd, melyet az LG szállít az Apple-nek. Sajnos azonban a gyártás nem a tervek szerint halad, mivel minőségi problémák merültek fel, emiatt pedig akár egy hónapot is csúszhatnak az előállítással.

Így tehát várhatóan szeptemberben megismerhetjük majd a két csúcsmodellt, míg a “kistesó” később érkezik majd, várhatóan októberben. Persze lehet az is, hogy ez csak egy marketingfogás, mivel az a réteg, aki nem szeret várni, így nagyobb eséllyel választja majd a drágább modellt.

Forrás: 9to5mac

Szólj hozzá