Cubot R15, Lenovo Z6 Pro, és Nokia 9 PureView akció a GearBesten

A GearBest oldalán most három kiváló árazású okostelefonra szeretnénk felhívni a figyelmet, mert e készülékek saját kategóriájuk legjobbjai között foglalnak helyet. A Cube R15 a belépőszinten, a Nokia 9 PureView a prémium felső-középkategóriában, míg a Lenovo Z6 Pro egy valódi csúcsmodell, kompromisszumot nem ismerő, bivalyerős vassal.

Cubot R15

A Cubot R15 a tipikus példája annak, hogy egy olcsó mobilnak nem kötelező csúnyának lennie, sőt az ilyen telefonok hardvere sem feltétlenül használhatatlan. Az R15 egy valódi phablet méretes megjelenítője azonban a magasított képaránynak köszönhetően még remekül kezelhető, az esőcsepp alakú szenzorszigettel pedig együtt lehet élni. A HD+ képernyő mögött MediaTek lapka zakatol, a nyolcmagos konstrukciót 2 GB RAM, valamint egy 16 GB-os, szerencsére bővíthető belső tárhely egészíti ki. A mobil hátoldalára az alacsony ár ellenére mégis triplakamerás képrögzítő egység került, a két 2, valamint egy 8 megapixeles szenzor persze nyilván nem fogja megváltani a világot, de korrekt fotókban még bőven lehet reménykedni. Az előlapon 5 megapixeles érzékelő található. A mobil belsejében egy 3000 mah kapacitású akkumulátor szavatolja a mobilitást, míg a szoftveres oldalt Android 9.0 Pie operációs rendszer reprezentálja. A Cubor R15 most a GearBest oldalán mindössze 23 518 forintos áron rendelhető.

Lenovo Z6 Pro

A Lenovo Z6 Pro egy igazi nagyágyú, a belsejében Qualcomm Snapdragon 855 chipset zakatol, miközben a kijelzője is egy méretes, ám egyben gyönyörű darab. Ha ezt a telefont választod nagyon ritkán kell kompromisszumot kötnöd, a prémium felhasználói élmény mondhatni garantált. A képernyő OLED technológiára épül, 6,39 colos, és Full HD felbontású, szóval ezen a megjelenítőn már igazi élvezet lesz játszani, böngészni, vagy akár filmezni. A burkolat alatt lévő processzor mellett 6, vagy akár 8 GB RAM is lehet, attól függően, melyik kiszerelést választjuk, a belső tárhellyel sem lesz gond, hiszen az már alapesetben is 128 GB. A hátlapon lévő triplakamerás képrögzítő egység is a jobbak közül való, hiszen az elsődleges szenzora 48 megapixeles Sony gyártmány. Az LTE modem természetesen alap, sőt a készülék támogatja a B20 frekvenciát is, ami főleg a földi felhasználók számára fog jól jönni. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor pedig már csak hab a tortán, egy ilyen teleppel már értékelhető üzemidő lesz a végeredmény. A Lenovo Z6 Pro a GearBest oldalán mar 138 178 forintos áron is elérhető, de ha szeretnél több RAM-ot, akkor válaszd az erősebb kiadást 146 998-ért.

Nokia 9 PureView

Mióta a kínai érdekeltségű HMD Global átvette a Nokia nevet, azóta szárnyal a cég, és többek között példaértékű a frissítésekkel kapcsolatos politikájuk, hiszen sokszor még az olcsóbb, belépőszintű mobilok is kapnak új Android főverziókat. A Nokia 9 PureView készülék tavalyi csúcshardverrel, 6 colos képernyővel, valamint 5 darab 12 megapixeles hátlapi kamerával igyekszik egyedi, valamint kompetens ajánlat lenni. A telefon azoknak ajánlott elsősorban, akik valamilyen egyedi, ám mégis kimagasló teljesítményű okostelefont szeretnének a zsebükbe tenni, és még mindig megdobban a szívük a Nokia szó hallatán. A Nokia 9 PureView képviseli a jelenlegi csúcskategóriát a cégnél, ennek megfelelően az ára sem csekély, viszont a telefon tudása bőven kárpótol mindenért. A Nokia 9 PureView most a GearBest oldalán mindössze 202 858 forintos áron rendelhető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá