Diggro DI10 – sportos karóra okosfunkciókkal

A Diggro karórája átmenetet képvisel az okosórák és a klasszikus sport karórák között. Nagyon jól ötvözték a kettőt, mivel mindkét oldal erényeit megcsillogtatja, ráadásul nagyon kedvező áron teszi mindezt.

A Diggro DI10 kinézetre abszolút a sportos karórákat idézi. Szerencsére ennek megfelelően kifejezetten tartós házat kapott, ami ráadásul IP68-as védettséggel is rendelkezik, és akár 50 méterig is merülhetünk vele.

Az 1.21 colos kijelző fix felépítést kapott, tehát a legtöbb adatot megmutatja majd nekünk az adott helyen, ám nem variálhatjuk a kinézetét. Cserébe viszont nem kell a töltés miatt aggódnunk, mivel egy hétköznapi CR2430-as elemmel is 12 hónapos működést ígér a gyártó.

Kapunk Bluetooth kapcsolatot is, melyen keresztül majd okostelefonunkkal kommunikál az óra. Szerencsére komolyan vették a dolgot, és tényleg nagyon sok funkciót megkapott ezzel kapcsolatosan. Óránk segítségével tudjuk működtetni mobilunk fényképezőjét, tehát egyfajta kioldóként is működik.

Kapunk egy csomó aktivitást monitorozó funkciót is (lépésszámlálás, elégetett kalória, megtett távolság), de ugyanúgy jelen van a hívásemlékeztető, és jelez nekünk a beérkező hívásoknál és üzeneteknél is (Facebook, Twitter, WatsApp stb.).

Láthatjuk, hogy a Diggro DI10 karóra megkapta a két oldal jobb tulajdonságait (remek üzemidő, okosfunkciók), és elkerülte a gyengeségeket. Szerencsére az ára sem vészes, mivel jelenleg 19.99 dollárért lehet megrendelni (kb. 5.500 Ft). Ha szeretnétek egy ilyen órát, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá