Dimensity 1300 processzorral debütált a Vivo T2x

Vadonatúj okostelefonnal rukkolt elő a Vivo, ami a T2x nevet kapta a keresztségben. Az okostelefon egyebek mellett azért méltó a figyelemre, mert a burkolata alatt Dimensity 1300 chipset zakatol, elsőként egy Vivo mobil belsejében. A készülék további érdekességei közé sorolhatók a magas képfrissítésű megjelenítő, illetve a méretes akkumulátor.

A mobil belsejében duruzsoló MediaTek Dimensity 1300 3,0 GHz-es CPU-val és Mali-G77 grafikus gyorsítóval van felszerelve. A felső-középkategóriás hardver egy 6,58 hüvelykes IPS LCD panel takarásában végzi a dolgát, a megjelenítő Full HD+ felbontású, a képfrissítési rátája 144 Hz, az érintésérzékenysége pedig 240 Hz. A képernyő felső részén csepp alakú szenzorsziget található, ide szerelték az előlapi 8 megapixeles kamerát.

A kameráknál maradva, a hátoldalon 50 megapixeles elsődleges modul foglal helyet, a négyzetes kiépítésben csupán egy 2 megapixeles makró egység társul be a fő szenzor mellé.

A Vivo T2x energiaellátását egy igen méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely táplálható akár 44 wattos töltőkkel is.

Az okostelefon már előrendelhető, fekete és kék árnyalatokban. A forgalmazás természetesen első körben Kínában indul, ahol a 8/128 GB-os modellért 240, a 8/256 GB-os konfigurációért pedig 270 dollárnak megfelelő helyi valutát kérnek majd el. Nemzetközi megjelenésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá