Dimensity 820 lapkával debütált a Vivo S7t

Vadonatúj okostelefonnal rukkolt elő a Vivo, ami igazából nem egyéb, mint a 2020 augusztusában bemutatott Vivo S7 folytatása, vagy jobban mondva alternatív kiadása egy teljesen új lapkakészlettel. A mobil a Vivo S7t nevet viseli, és a belsejében Qualcomm processzor helyett Mediatek chipset végzi a számításokat.

A Vivo S7t belsejében a számításokat egy MediaTek Dimensity 820 chip végzi Snapdragon 765G helyett, ami a tavalyi modellben szolgál. A megjelenítő megmaradt 6,44 hüvelykesnek, ugyanúgy Full HD+ felbontású AMOLED panelről van szó, továbbra is egy 64 megapixeles elsődleges kamera található a hátlapon, a burkolat alatt pedig egy 4000 mAh kapacitású, a 33 wattos gyorstöltést is támogató telep felel a hardveres komponensek energiaellátásáért.

A készülék mindössze egyetlen operatív memória és tárhely konfigurációban érhető el, amelyben 8 GB RAM, valamint 128 GB háttértár található. A már említett 64 megapixeles kamera mellett egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles mélység érzékelő található a hátlapon, az előlapon vagyis a megjelenítő feletti szenzorszigetben pedig egy 44 megapixeles elsődleges, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul található. A készülék már a legelső bekapcsolást követően Android 11 alapokon nyugvó OriginOS a rendszert futtat, amely az ázsiai manufaktúra saját fejlesztése.

Habár az új MediaTek lapkakészlet papíron valamennyivel erősebb, mint a Snapdragon variáns, a Vivo S7t pontosan ugyanannyiba kerül, mint a tavaly bemutatott alapmodell, amelyért akkor nagyjából 400 dollárnak megfelelő összeget kellett leszurkolni. A mobil színátmenetes fekete és kék borítással kapható, és már most előrendelhető a Vivo saját üzletében valamint a nagyobb kínai online kereskedőknél.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá