Dimensity 8200 lapkával és fejlettebb kamerával jöhet a Xiaomi Civi 3

A Xiaomi Civi 3 egy fiatalos, kifejezetten a szelfizésre fókuszáló középkategóriás okostelefon lesz, akárcsak elődei, ha hihetünk a legfrissebb értesüléseknek, amelyeket újfent a megbízható ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station szállít. A bennfentes tudni véli, milyen processzor kerül az okostelefon belsejébe és azt hallotta, hogy az elsődleges képrögzítő modulon is csiszolni fognak.

Digital Chat Station szerint a Xiaomi Civi 3 belsejében MediaTek Dimensity 8200 lapkakészlet végzi majd a számításokat, ez egy masszív, középkategóriás vas, amely képes lesz bőségesen kielégíteni a szelfiőrültek felhasználási igényeit. Az okostelefon kijelzője továbbra is megtartja Full HD+ felbontását, 120 Hz-es képfrissítési rátáját, nagy valószínűséggel a mérete sem változik, tehát marad a 6,55 hüvelykes AMOLED panel, amely már több Civi és más Xiaomi készülék előlapján is bizonyított.

A jelenlegi, vagyis a második generációs Civi hátoldalán 50 megapixeles felbontású, Sony IMX766 érzékelőn alapuló elsődleges képrögzítő található, de ezt az új kiadásban lecserélik majd. A Xiaomi Civi 3 ugyanúgy 50 megapixeles fő kamerával lesz felszerelve, ám ezúttal már egy Sony IMX800 modullal, amelyet egyébként megtalálhatunk a Xiaomi 13 és a Redmi K60 Pro hátoldalán is.

Az okostelefon továbbra is két 32 megapixeles előlapi kamerán keresztül néz farkasszemet tulajdonosával, ezek vélhetően ugyanazok lesznek, mint amik a jelenlegi modellben találhatóak, mivel már ezek is bőven ütőképesek, a gyártónak nem igazán lenne oka lecserélnie azokat. A Xiaomi Civi 3 nagy valószínűséggel valamikor áprilisban debütál és vélhetően megmarad a kínai vásárlóközönség számára. Ha el is hagyja a Népköztársaság határait, hozzánk valószínűleg egy másik néven juthat majd el.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá