Dimensity 8200 Ultra lapkával debütál a Xiaomi Civi 3

Jó eséllyel a Xiaomi Civi 3 sem lesz kapható Kínán kívül, de mivel a remény hal meg utoljára, talán érdemes foglalkozni a készülék várható jellemzőivel, illetve a kapcsolódó érdekességekkel. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mobil amikor debütál, de azt igen, hogy a belsejében egy vadonatúj MediaTek lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, a Dimensity 8200 Ultra.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyira új azért nem lesz ez a bizonyos chipset, mert az lényegében nem más, mint a tavaly decemberben megjelent Dimensity 8200 emelt órajelű változata. A Xiaomi azt is megerősítette, hogy eszközölt különböző fejlesztéseket a képfeldolgozást illetően, a kamera alkalmazás elvileg kevesebbet fog fogyasztani, a fotók gyorsabban elkészülnek majd, illetve akár 30 új videós funkció is bekerülhet a szoftverbe, de ezek mibenlétét majd valamikor később fogják részletezni.

A korábbi szóbeszédek szerint a Xiaomi Civi 3 6,55 colos AMOLED képernyővel nyit nekünk kaput a digitális világba, mindezt Full HD+ felbontás és 120 Hz-es képfrissítés mellett. Az előlapi kamera a szelfibolondok legtöbb igényét képes lesz hibátlanul kielégíteni, mivel az előd 32 megapixeles duál képrögzítőjét fogják ezúttal is alkalmazni.

A hátlapon már lesznek újítások, mivel az elsődleges kamera egy Sony IMX800 szenzorral szerelt 50 megapixeles modul lesz. Az okostelefon energiaellátását 4500 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami kompatibilis lesz a 67 wattos gyorstöltéssel. Valószínűleg egyre közelebb van a hivatalos leleplezés napja, így számítani lehet további kedvcsináló plakátokra, illetve érdekességekre hivatalos, illetve nem hivatalos forrásból.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá