Dimensity lapkával jön a Honor Tab V7 Pro

Az immáron teljesen függetlenül tevékenykedő Honor közzétett egy kedvcsináló videót, amelynek főszereplője a Honor Tab V7 Pro táblagép. Soha azelőtt nem lehetett hallani a készülékről, amelynek legfontosabb érdekessége talán az lehet, hogy MediaTek Dimensity lapkakészlettel a belsejében debütálhat. A chipset-családot eddig nem túl sűrűn használták tabletek esetében, ráadásul, amit eddig tudunk az alapján a Honor gép egy prémium ajánlat lesz.

A @DCS jelentései szerint a Honor Tab V7 Pro fogja bemutatni a világ számára MediaTek Dimensity 1300T processzort. Hivatalos részletek egyelőre nincsenek a chipset kapcsán, de ha a MediaTek Dimensity vonal jelenlegi legerősebb lapkakészlete az 1200-as modell, akkor ez vélhetően annál csak erősebb lehet, legalábbis a neve ezt sugallja.

A jelenlegi zászlóshajó processzor 6 nanométeres gyártási eljárással készül a TSMC sorain, egy 3,0GHz-es Cortex-A78 nagy teljesítményű magot, három 2,6 GHz-es Cortex-A78, és négy 2,0 GHz-es A55 energiahatékony magot fog dologra. Az eddig rendelkezésre álló összehasonlítások alapján a chip teljesítménye a Qualcomm Snapdragon 870 által produkálthoz hasonlítható.

A Honor tabletje kiváló játékos eszköz lehet, ha abból indulunk ki , hogy a Dimensity 1200 számos exkluzív optimalizálást eszközölt, már ami a játékokat illeti. Rendelkezik például az új MediaTek HyperEngine 3.0 játékoptimalizálási technológiával, ami iparágvezető innovatív technológiákat biztosít a hálózat, a vezérlés, az intelligens betöltés és a képminőség fokozásának érdekében. Mindezek mellett a Dimensity 1200 egy újgenerációs 5G modemet is magában foglal. Az elnevezése alapján a Dimensity 1300T-nek erősebbnek kell lenniea Dimensity 1200-nál, de persze ez egyelőre csupán egy feltételezés.

A bennfentesek szerint a Honor Tab V7 Pro táblagép a Magic 3 szériával együtt kerül bemutatásra augusztus 12-én. Az eddigi értesülések alapján a Honor Magic 3 burkolata alatt Snapdragon 888+ chipset végezheti a számításokat, így ezek a mobilok lehetnek világszerte a legelsők, amelyek belsejében az idei csúcskategóriás Qualcomm lapka frissített verziója teljesíthet szolgálatot. A készülékek 12 GB RAM-mal, 66 wattos gyorstöltéssel, valamint 4 hátlapi kamerával debütálhatnak.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá