Dinamikus szigetet kaphat a következő iPhone SE modell

A legfrissebb értesülések arra utalnak, hogy az iPhone SE talán mégsem lett elkaszálva. Egy 2023 eleji jelentés után, amely azt állította, hogy az Apple végzett a megfizethető árú termékcsaláddal, még decemberben arról hallottunk, hogy az iPhone SE 4 az iPhone 14 akkumulátorát fogja megkapni. Korábban még rendereket is láttunk, amelyeken egy iPhone XR-t idéző dizájnal ábrázolták a mobilt, szenzorszigettel kiegészítve. Egy új pletyka pedig azt állítja, hogy a büdzsé iPhone megkapja az Apple dinamikus szigetét.

A következő iPhone SE tehát megkaphatja az Apple dinamikus szigetét, illetve annak válogatott funkcióit, amelyeket először az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max modelleknél láthattunk. Egy kép azt is bemutatja, hogy ez miként nézne ki a gyakorlatban.

Az SE a jelek szerint továbbra is csak egyetlen hátlapi kamerával lesz felszerelve, de minden egyéb tekintetben átveszi a modern iPhone dizájnt. Ami pedig a méreteket illeti, azok nagyjából az XR modell dimenzióihoz fognak hasonulni.

Amennyiben szerinted is túl szép ez az egész, hogy igaz legyen, úgy hozzátesszük, hogy még az értesülést publikáló forrás is arra figyelmeztet, hogy kezeljük fenntartásokkal ezeket az információkat. Az Apple korában kétévente mutatott be új SE modellt, a legutóbbi 2022 márciusában debütált.

Ez azt jelenti, hogy ha van utód, akkor annak jövő hónapban meg kellene érkeznie. Ám mivel eddig semmilyen érdemi információ, szivárogtatás nem került napvilágra a budget iPhone kapcsán, előfordulhat, hogy még ha van is új iPhone SE az Apple tarsolyában, arra még várnunk kell egy keveset.

Sőt, igazából az is benne van a pakliban, hogy a következő iPhone SE majd csak 2025-ben jelenik meg, az iPhone 16 őszi bemutatóját követően. Bármikor is érkezzen az új SE modell, a megjelenítőjét várhatóan a kínai BOE fogja gyártani.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá