Doogee mobilok akciója a GearBest webáruházában

A legtöbben itthon a strapabíró okostelefonjai miatt ismerik a kínai Doogee-t, de azért jócskán akadnak hagyományosabb készülékek is a tarsolyukban. A brand telefonja most kedvező áron futnak a GearBest webáruházában, ami éppen elegendő ok számunkra, hogy röviden bemutassuk az akciós típusokat. Persze most is inkább a strapatelefonok lesznek főszerepben – tetszik, vagy sem, ebben nagyon jók a Doogee mérnökei -, de lesz egy jóval kevésbé robusztus készülék is, modern formatervvel. 

Doogee S95 Pro

Az első a sorban egy olyan strapatelefon, ami moduláris kiegészítők segítségével még több mindenre lehet képes. A Doogee S95 Pro hátlapjára rá lehet pattintani egy csomó mindent, extra aksit, vagy hangszórót többek között. A telefon belsejében MediaTek Helio P90 lapkakészletet találni, miközben a megjelenítő egy méretes Full HD+ panel 6,3 colos képátlóval. Az operatív memória nem kevesebb mint 8 GB, a belső tárhely pedig szintén méretes, 128 GB tartalom fér ide, persze valamennyit magának követel a rendszer.

A hátoldalon három kamera virít, az elsődleges érzékelő pedig egy Sony gyártmányú konstrukció, mégpedig 48 megapixeles felbontással. 5150 mAh kapacitású telep, NFC chip, valamint Android 9.0 Pie operációs rendszer teszi teljesség az összképet. A a mobil most 182 217 forintos áron lehet a tiétek, viszont ha elhasználjátok vásárlás közben a T3DC9DF8B54F4001 kupont, akkor szert tehettek további kedvezményre. További infók a lenti linken.

Doogee S68 Pro

A másik szintén ellenálló ajánlat ugyanúgy fittyet hány az elemeknek, az S68 Pro esetében sem érte be kevesebbel a gyártó, mint IP68 minősítésnek megfelelő külső burkolat, és robusztus kialakítás. A mobil valamivel kompaktabb méretekkel büszkélkedhet, 5,9 colos képernyője Full HD+ felbontást kínál, ami pedig a teljesítményt illeti MediaTek Helio P70 chipset mellett arra sem lesz gondunk. A készülék hátoldalán összesen három kamera feszít, az elsődleges ezúttal is egy Sony konstrukció, mégpedig 21 megapixeles felbontással, társai pedig 8 megapixeles széles látószögű és telefotó modulok.

A gépet egy 6300 mAh kapacitású aksi fogja életben tartani, amelyet gyorstöltéssel is etethet majd a jövendőbeli tulajdonos. A Doogee S68 Pro nagyjából 60 737 forinttal rövidíti meg a költségvetést, de ennyi pénzért jobb társat nem is kaphat az, aki a keményebb helyzeteket nem kerüli, hanem régi ismerősként üdvözölve azokat elébük megy. Tudj meg többet a lenti linken!

Doogee N10

A Doogee N10 nem strapabíró mobil, hanem a gyártó középkategóriás válasza a jelenlegi okostelefonos trendekre. A telefon belsejében nyolcmagos lapkakészlet húzza szaggatja az istrángot, 3 GB RAM pedig még manapság is elég lehet a hétköznapi felhasználás során. Az 5,84 colos képernyő felső részén ott a szenzorsziget, nem mindenkinek jön be az ilyesmi, azt viszont lehet értékelni, hogy a megjelenítő felbontása Full HD+. A duál kamerakészlet már lassan alap, ezúttal 16 és 13 megapixeles szenzorokat találni a hátoldalon, az előlapra pedig 16 megapixeles érzékelő került 80 fokos látószöggel.

Nem marad ki senki a bulifotóból. A telefon 27 330 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ennyi pénzért ez egy olyan ajánlat, amit kár lenne kihagyni. Full HD+ képernyőt eleve nem szokás adni ebben az árkategóriában. A készülék részletes ismertetése a lenti linkre kattintva tekinthető meg a különböző rendelési lehetőségekkel egyetemben.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá