Doogee N10 bemutató – Full HD kijelző és 4G modem 25000 forint alatt

A Doogee N10, amelyet az alábbiakban megkísérlünk bemutatni, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet egyszerűen lehetetlenség megkapni azoktól a készülékektől, melyek az árkategóriájában találhatóak. Kristálytiszta és éles megjelenítő, korrekt középkategóriás hardver, duál kamerakészlet, valamint B20 támogatással rendelkező LTE modem fölöttébb ritkán kerül 25 000 Ft-nál olcsóbb telefonok belsejébe. A telefon eredeti ára sem vészes, viszont egy most zajló promóciós kampány keretein belül a már említett verhetetlen áron juthatunk hozzá.

A Dooge N10 az alábbi linken rendelhető meg:

A készülék egyik legfőbb vonzereje maga a képernyő, hiszen egy Full HD+ felbontású IPS panelről beszélhetünk, mégpedig 5,84 hüvelyken, ami a modern képaránynak köszönhetően kényelmesen kezelhető akár egyetlen kézzel is.

Igen, a telefon megjelenítője szenzorszigettel rendelkezik, de ezen szerencsére nem tud leszállni egy utasszállító, talán azok is meg fogják szokni, akik amúgy nem kedvelik ezt a megoldást. A mobil másik klassz tulajdonsága a remek formaterv, hiszen az letisztult, naprakész, és a választható színek egyszerűen gyönyörűek.

Haladjunk tovább a telefon belseje felé! A Doogee N10 lelke egy UNISOC gyártmányú nyolcmagos processzor, melyet 3 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely kísér a mindennapos küzdelembe. Az órajelek és benchmarkok alapján egy tagadhatatlanul középkategóriás vassal állunk szemben, de akinek nincsenek speciális igényei valószínűleg remekül boldogulni fog ezzel a kiépítéssel is. Közösségi média, zenehallgatás, filmezés, böngészés – ezekre mind ideális lesz a Doogee N10. És igazából erre való egy okostelefon.

A fotózás sarkos pont, amikor okostelefont vásárolunk így teljesen jogos a kérdés: mit lehet várni ilyen téren egy szuperolcsó okostelefontól? Nyilvánvalóan csodát nem, viszont a hátlapon található kamerarendszer 16, valamint 13 megapixeles érzékelői egészen tisztességes színvonalat tudnak produkálni. Az előlapon található kamera, –  ami a notch belsejében található az egyéb elkerülhetetlen érzékelők mellett -, 16 megapixel felbontású önarcképek készítését teszi lehetővé.

Az adatkapcsolati lehetőségek nyilvánvalóan korlátozottak, tehát sem NFC, sem infraport nem került a készülék belsejébe, de ilyen hihetetlen vételár mellett csak az igazán szőrszálhasogatók kóstolnák be emiatt a Doogee N10-et. A mobil azért hozza a kötelezőt, ami WiFi és Bluetooth modemet, GPS navigációt, és egy olyan 4G modult jelent, ami támogatja a B20 hálózatokat. Ennek megléte főleg a vidéki felhasználók számára lehet fontos, hiszen a szolgáltatók ezen a frekvencián biztosítják a szélessávú, gyors mobilinternetet. Igazán klassz hír, hogy a fülhallgató kimenet nem maradt le a telefonról, holott azt a legtöbb gyártó igyekszik nyugdíjazni, teljesen érthetetlen módon.

A készülék többféle biometrikus azonosításra ad lehetőséget, ezek között szerepel az arcfelismerés, és az ujjlenyomat-olvasó egyaránt. A mobil burkolata alatt 3360 mAh kapacitású akkumulátor található, ami az energiahatékonyságra kiélezett processzor, és a friss Android rendszernek köszönhetően korrekt üzemidőt biztosíthat.

Természetesen a mobilon futó 8.1 Oreo disztribúciónál már akad újabb, de tekintve a zöld robotos ökoszisztéma fragmentáltságát, ez a rendszer még sokáig naprakésznek lesz mondható. A készülék jelenleg előrendelési fázisban van és az 50% kedvezményt biztosító promóció április 15-én le fog járni. Érdemes minél hamarabb lecsapni erre a mobilra, mert ennyi pénzért csak jóval alacsonyabb képsűrűségű megjelenítőkkel rendelkező telefont fogtok kapni újonnan.

A Doogee N10 a Banggood oldalán, magyar valutára átszámítva kb. 23 200 forintos áron előrendelhető.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá