Dupla 12 akciók a GearBest webáruházában

A GearBest webáruházában új promóciós kampány indult, ami a Double 12 nevet viseli, és akárcsak az előző hónapban, most is remek árakon lehet kifogni a különböző műszaki cikkeket, és egyéb termékeket. A kedvezményes árak nem tartanak sokáig, érdemes minél hamarabb dönteni, és rendelni.

A GearBest 12.12 promóciójában rengeteg termék vesz részt, ezeknek részletes ismertetésére helyhiány miatt nem is vállalkozunk, inkább a szokásos módon azt javasoljuk, nézzetek szét ti magatok, hátha megtetszik. Az alábbi linken elérhető a teljes választék, készüljetek mert rengeteg minden van!

GearBest Dupla 12 Vásár

Teclast P10HD

Azért, hogy megkönnyítsük a választást, kiemelünk néhányat a számtalan akciós áron kapható portéka közül. Olcsó és használható táblagép 30000 Ft környékén igenis létezik, ilyen például a Teclast P10HD, ami 10,1 colos képátló mellett kínál Full HD felbontású képernyőt, és szerény véleményem szerint ennél alább már nem igazán kéne adni 2019-ben. 8 magos processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, valamint egy 4G modem teszi teljessé a készülék felszereltségét. A táblagép ráadásul szoftveresen is naprakész, Android 9 Pie operációs rendszert futtat. Alapesetben a tablet 30 367 forintos áron rendelhető, viszont a GBTDP10SQ kupon felhasználásával az ár csökkenthető. További részletek a lenti linkek valamelyikén.

Magicsee N5 Plus

A Magicsee N5 Plus ideális választás ahhoz,hogy a már kissé megkopott funkcionalitással rendelkező,ami még mindig kiváló vizuális élmény biztosító televízió készülék új lehetőségekkel gyarapodjon. Röviden és tömören mondva, ezzel az apró Android 9.0 Pie operációs rendszert futtató multimedia a kiélezett számítógéppel,új szórakozási dimenziók nyílnak meg az egész család előtt. A készülék képes akadások nélkül futtatni nagyfelbontású videókat, a 4 GB RAM,valamint 64 GB belső tárhely pedig arra is biztosíték, hogy az eszköz mozizáson kívül is alkalmas legyen bármire. Fogsz egy Bluetooth kontrollert, és már lehet is nyomni a játékokat, de én már láttam olyan állatot, aki billentyűzetet és egeret kapcsolt egy ilyen szerkezethez és dolgozott rajta. A tükörben láttam ezt az illetőt, de nyugi neked nem kell ilyennek lenned. Gondoltam megnézem működik-e, és hát működött… A TV-okosító mindössze 17 308 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ennyi pénzért pedig kiváló választás. A lenti linkekre kattintva többet is megtudhatsz, és rendelhetsz, ha szeretnél.

Bárkivel szemben vállalom azt a korábbi állításomat, hogy az Alfawise micro SD kártyák tökéletesen helyt tudnak állni a mindennapos felhasználás során. A GearBest most egy új szériát kínál ezekből a termékekből, őket ugyan még nem próbáltam, de nagyon aranyos grafika található rajtuk. A 64 GB-os kiszerelés elviekben már alkalmas arra, hogy boldoguljon a 4K felbontású videókkal, és most mindössze 3034 forintos áron rendelhető. Persze van többféle kiszerelés, lehet vásárolni kisebbet, de akár 256 GB kapacitású variánst is vehetsz. Ehhez a kiszereléshez egyébként létezik akciós kupon is, a GHSS061236 kód felhasználásával még ezen a filléres áron is tudsz valamennyit csökkenteni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá