Durván megszívattak néhány idióta iPhone 7 tulajt

TechRax a kütyüvilág krampusza abban leli örömét, ha különféle méregdrága eszközöket a használhatatlanságig szétver, megcsonkít stb.. A YouTube hírhedt alakjának ezek a “zúzós videói” biztosítják a népszerűséget. Van, aki iszonyodva, és akad olyan, aki vihogva nézi rövidfilmjeit. A legutóbbi trollkodása azonban sokak számára egy iPhone 7-be került. 

Hősünk arra a pletykára építette a lenti videót, hogy az Apple mégsem távolította el a jack csatlakozót vadonatúj csúcsmobiljából, ugyanis az a burkolat alatt rejtve továbbra is ott van, és teljes egészében funkcionális. A videós az alábbi felvételen a laikusok számára is megmutatja, hogyan lehet hozzáférni a porthoz, amelyet egy fúróval tesz “szabaddá”. Természetesen az egész csak poén, nincs semmilyen rejtett jack aljzat, ám sajnos ez nem mindenkinek esett le…

Sokan ugyanis azt hitték, ez egy valódi tutorial videó, és annak útmutatása alapján meglékelték saját méregdrága iPhone 7 készüléküket. Természetesen az ostobaság ezen csimborasszójára nem terjed ki az Apple garanciája, így ezek a tulajdonosok kvázi tönkretették a készüléküket.

Hogy honnan tudunk minderről? A videó alatti kommentszekció egyszerre beszédes és elszomorító. Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nem sikerült a beavatkozás, ki csalódottan, ki egészen indulatosan adja tudtára a feltöltőnek: “ember, bizony te megszívattál minket”. Néhány példa:

“Ez nem stimmel, vagy én rontottam el valamit… Nem működött az iPhone-ommal… És lehet, hogy tönkre is tettem a mobil. :(“

“Kösz haver, tönkretettem az iPhone-omat, 700 dollár a kukába, köszi.”

“Segítsetek! Bele tudom dugni a fülhallgatót, de a telefon már nem működik.”

“WTF??? Kapd be! A kijelző elsötétült amint elkezdtem fúrni és nem reagál semmire a mobil.”

Bár vannak páran, akik kifejezetten óva intik a nézőket, nehogy kövessék a videóban látottakat, mégis a legtöbben bizony a hülyeségre buzdítják a többit:

“Egy kis segítség: Miután kifórtad a lyukat, fogd a telefont, és tedd meleg vízbe 3-5 percig. Utána egy öngyújtóval melegítsd és szárítsd ki a jack csatlakozót. Sok sikert!”

“Azok az emberek, akik panaszkodnak, hogy nem működik, hülyék. Nézzétek meg újra 0:34-nél. Pontosan a megfelelő helyen kell fúrni. A harmadik hangszórólyuknál balról. És 3.5 mm-es fúrófejet kell használni.”

Akadnak poénkodók szép számmal, de félő, hogy arányában azok vannak többen, akiket valóban megtévesztett TechRax felvétele, és szétfúrták mobiljukat. Az Apple iPhone 7 az Egyesült Államokban kerül a legkevesebbe a maga 649 dolláros indulóárával, de ha netán kicsiny hazánkban is lesz ilyen hiszékeny TechRax néző, neki minimum 257 ezer forintba fog kerülni ez a “tréfa”. Tekintsétek meg a videó alatti hozzászólásokat, egyszerre lesz mókás és tanulságos.

forrás: Techrax

Szólj hozzá