Easythreed NANO mini 3D-s nyomtató bemutató

Az alábbiakban részletezésre kerülő Easythreed NANO kiváló belépő lehet a 3D nyomtatók világába, amit elsősorban a gyerekek kreativitásának fokozására alkotott a gyártó. Ez persze nem jelenti azt, hogy felnőttek ne lelhetnék benne örömüket, hiszen a szerkezet könnyen hordozható, és a használata sem bonyolult. Arra is van esély, hogy valaki pont az Easythreed NANO-t használva indul el a professzionális 3D nyomtatás rögös, de annál hálásabb útján.

Az Easythreed NANO Mini 3D nyomtató az alábbi linken rendelhető:

Szóval azt már tisztáztuk, hogy a készülék elsősorban gyerekeknek való, nekik lehet kiváló ajándék, hiszen a szórakoztatás mellett komoly oktató és kreativitást növelő hatása van. Ugyanakkor ebben a masinában az a jó, hogy a használata rendkívül könnyű, csupán egyetlen gombot kell megnyomni, és máris indulhat térbeli nyomtatás.

Ha már a fiatalabb generációk számára lett fejlesztve az eszköz igyekeztek minden működési zajt minimalizálni, így miközben műanyagba öntjük álmainkat, nem szükséges semmilyen védőfelszerelés viselése. Nyomtatás közben a zaj nem fogja elérni a 20 decibeles szintet sem, ami azt jelenti, hogy a készülék halkabb mint a suttogás.

Mivel a szerkezetet elsősorban gyermeki használatra fejlesztették igyekeztek minél strapabíróbb kialakítással ellátni a nyomtatót. Ennek ellenére a NANO mindössze másfél kilót nyom, így a világ legkönnyebb 3D nyomtatói között foglalhat helyet.

A készülék használata teljesen biztonságos, erre különös figyelemmel voltak a fejlesztést végző mérnökök, és ezt a gyártói leírás is hangsúlyozza. A nyomtató segítségével 90 x 110 x 110 mm-es alkotásokat van módunk létrehozni, a gépezet 10-20 mm/s sebességgel dolgozik.

Tekintve a súlyát és a masszív kialakítását, a nyomtató kiválóan hordozható így bárhol, és bármikor élhetünk kreatív lehetőségeivel. A szerkezet képes összehozni az egész családot, és igazából nem csupán a gyerekek, de a felnőttek is örömüket lelik az alkotás szinte végtelen szabadságában.

Csak néhány példa, mi mindent lehet nyomtatni a masinával

Végül, de nem utolsósorban említenénk, hogy a készülék potom áron kapható, ami egy most futó promóció okán még kedvezőbb.

Az Easythreed NANO a GearBest oldalán most 115.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá