Egészen szürreális mobilokon dolgozhat az Oppo

Már eddig is megszokhattuk, hogy a gyártók furcsábbnál furcsább ötletekkel állnak elő, melyeket utána gyorsan levédetnek. Általában azért fellelhető a koncepció ezeknél a mobiloknál, ám a most kiszivárgott képeken ennek legkisebb szikrája sem látszik.

Az Oppo már több lélegzetelállító mobillal is megörvendeztetett minket (elég csak az Oppo Find X gondolnunk), ám a most kiszivárgott tervek láttán bizony meg kellett néznünk a dátumot, mert elsőre azt hittük, hogy április elsejei tréfáról van szó.

A terveket a WIPO-hoz (Szellemi Tulajdon Világszervezete) nyújtották be, és több típus is látszik rajta. Az egyik mobil esetében szétcsúsztatható megoldást kapnánk, és a kép alapján olyan, mintha két mobilt használnánk egymás mellett. Az igazán vad ötlet viszont a középső képen látható, ahol periszkópszerűen egy másodlagos kijelző emelkedne ki a mobilból.

A LetsGoDigital már el is készítette, hogyan is nézne ki ez a való életben:

Egészen furcsa látvány tárul elénk, nagyjából olyan, mintha egy Samsung Galaxy S9+ próbálna megszülni egy Galaxy S9-et. A rajz alapján még a kamera is a főképernyőn található, így abszolút nem látjuk értelmét a dolognak.Persze attól, hogy levédették az ötletet, még abszolút nem biztos, hogy egy ilyen készülék valaha is napvilágot lát, és mi is nagyobb téttel mernénk erre fogadni. Annyi remek telefonból válogathatunk manapság, hogy egy ilyen torzszülöttnek egyszerűen nem látjuk a helyét a piacon.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá