Egy héten belül a tiéd lehet a Fiido D4s elektromos kerékpár

A kuponos akciók böngészése közben bukkantam erre az elektromos biciklire, ami már azzal szimpatikussá vált a szememben, hogy képes elviselni a 120 kg-os embereket a nyergében, ám miután végignéztem a gépezet jellemzőit, megláttam az árát, tudtam, hogy nektek is meg kell ismerkedni a Fiido D4s-el. A készülék összehajtható vázzal, 30 km/óra végsebességgel,és akár 80 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ráadásul az ára sem olyan pokolian durva – konkurens nyugati termékekhez képest meg egyenesen vonzó. A kerékpár ráadásul európai raktárból érkezik és a Banggood állítása szerint akár egy héten belül megérkezhet, úgy, hogy közben a szállítás ingyenes.

A Fiido D4s elektromos kerékpár most 679,99 dolláros áron lehet a tiétek, amennyiben használjátok a BGEED4SEU kupont, a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 204 821 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linken!

Külső

A kerékpár váza alumínium ötvözetből készült, amikor nincs összehajtva, akkor 64 x 85 cm-es dimenziókkal rendelkezik, a súlya pedig 18,5 kg.

A kerekek 20 colosak, pneumatikusak, tehát pumpálni kell őket, a nyereg és a kormány magassága természetesen állítható, kapunk duál fékrendszert és beépített világítást. A biciklit lehet kérni fekete és fehér színben is.

Funkciók és jellemzők

A Fiido D4s kapcsán azt érdemes tudni, hogy a belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromotor dolgozik, amelynek köszönhetően nem lesz gond az akár 30 fokos emelkedőkkel sem, a maximális sebesség teljesen elektromos meghajtás esetén 30 km/óra, de természetesen lehet hibrid módon, vagy akár teljesen lábbal is hajtani a kerékpárt.

 

A teljesen biztonságos közlekedés érdekében a biciklit ellátták beépített világítással, valamint szereltek előre és hátra is féket, plusz hogy mindig naprakészek legyünk az akkumulátor töltöttséggel és a jelenlegi sebességgel kapcsolatban van egy aprócska LCD kijelző a kerékpár kormányán, ráadásul egy 6 sebességes Shimano váltót is szereltek a gépre, szóval a kínai gyártó nem ismert tréfát, amikor a masinát legyártotta.

A Fiido D4s strapabíró váza képes akár 120 kg-os terhelést is tűrni, szóval akkor is a nyeregbe szállhatsz ha nem vagy éppen madárcsontú, netán jól felpakoltál. Az összehajtható váznak köszönhetően a bicikli könnyen tárolható vagy szállítható.

Akkumulátor és üzemidő

A Fiido D4s elektromos bicikli belsejében egy 18650 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor található, amely egyetlen feltöltéssel képes akár 80 km-es utazásra elegendő energiát biztosítani.

A telep töltésére rá kell szállni nagyjából 7 órát, mondjuk ha rendes a főnök melóban, és megengedi, hogy használjuk a korrektort, egy átlagos műszak végére ismét tele lesz a “tank”. Az a bizonyos 80 km hibrid meghajtásra vonatkozik egyébként, ha teljesen az elektromotorra bízzuk magunkat, a hatótáv nagyjából olyan 50 km lesz.

Két egymástól nem túl messze lévő város között ingázni, nagyobb városokon belül a tömegközlekedés pótlására kiváló választás lehet egy ilyen, vagy ehhez hasonló elektromos bicikli, ráadásul a környezetet sem fogjuk megterhelni, plusz elkerülhetőek a zsúfolt tömegközlekedési járművek, ahol most csak elkapnánk valamit.

A Fiido D4s elektromos kerékpár most csupán 679,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar pénzben cirka 204 821 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni, netán rendelni, akkor kattints az alábbi linkre! Ne felejtsétek el használni a BGEED4SEU kupont!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá