Egy OTA frissítés kinyírhatja a Xiaomi Mi 9 SE-t

A Xiaomi Mi 9 SE egy nagyon klassz kis készülék, sokan szeretik, ezzel tisztában van a gyártó is, ami igyekszik rendszeresen frissítésekkel kedveskedni a tulajdonosoknak. Bár ne tette volna legutóbb, derül ki a felhasználók panaszaiból, ugyanis egy pár nappal ezelőtti OTA update miatt sikeresen téglásodott néhány a készülékek közül, és egyelőre a kínai vállalat semmit nem fűzött a dologhoz.

Egyelőre nem tudni a Xiaomi Mi 9 SE mobilok mekkora részét érinti ez a hiba, lehet csak néhány egyedülálló esetről van szó, mi mindenesetre javasolnánk, hogy ha tudod hanyagold a telefon frissítését, amennyiben lehetséges. Körülbelül négy nappal ezelőtt számoltak be az első esetről, amit a Xiaomi közösségi fórumán posztolt a pórul járt Mi 9 SE tulajdonos, de azóta voltak mások is. A gyártó egyelőre nem tett közzé semmilyen hivatalos álláspontot az ügyet illetően, de remélhetőleg minél hamarabb kézbe veszik a dolgokat.

Mielőtt hátradőlnél, hogy téged biztosan nem érint ez az egész, gyorsan megsúgjuk pont azokat a példányok vannak veszélyben, amelyeket az európai piacra szántak, és a kerülendő firmware a MIUI 10.3.1.0. Azokkal a szürke importos készülékekkel, amelyekre ráflashelték a Global ROM-ot biztosan nem lesz gond, viszont minden olyan példány, amit hivatalos európai Xiaomi forgalmazótól szereztek be, veszélyben lehet.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá