Egy várt funkció kimarad az Apple AirPods Pro 2 repertoárjából

Az egészségi állapotot követő érzékelők már nem csak az okosórákon, hanem más eszközökön is elkezdenek megjelenni, például okostelefonokon, de újabban már fülhallgatókon sem lehetetlen, hogy felbukkannak ezek az extrák. Egy nem is olyan régi pletyka még azt állította, hogy az Apple prémium vezeték nélküli fülhallgatójának, az AirPods Pro-nak a második generációja fel lesz szerelve egy spéci pulzusmérő, és lázmérő érzékelővel, de Mark Gurman, a Bloomberg újságírója most rossz hírt közölt: egyiket sem szerelik fel a fülesekre, viszont az egyiket megkapja majd a Watch Series 8 okosóra, ami valamikor az ősszel debütálhat az iPhone 14 modellek társaságában.

Gurman szerint azok, akik a pulzus és testhőmérséklet-mérő érzékelők eljöttét vizionálták, nem tévedtek teljesen, mivel az Apple nagyon is kísérletezik olyan AirPods Pro 2 prototípusokkal, amelyekbe bele vannak építve a szükséges szenzorok, ám a technológia sajnálatos módon nem lesz kész, mire eljön a vezeték nélküli fülesek bemutatójának ideje.

Előzetes render

Abban viszont biztos, hogy az új Apple Watch órák esetében már elérhető lesz majd a testhőmérséklet-mérés funkciója. Az érzékelőt és a szükséges technológiát is tesztelik, és mire eljön az órák leleplezésének ideje, a funkció bevethető állapotban lesz.

A Bloomberg tollforgatója azokat a korábbi értesüléseket is megerősíti, melyek szerint lesz egy strapabíró kialakítású Watch Series 8 óra is, valami, ami komolyabb védelemmel rendelkezik majd az elemekkel és a fizikai sokkal szemben, mint a mostani, vagy a vele egy időben debütáló almás okosórák.

Szintén egy előzetes render

Ezt a készüléket kifejezetten az extrém sportok szerelmeseinek szánják majd az Apple fejesei. Ross Young – a főleg kijelzőkkel kapcsolatos információkat szivárogtató bennfentes -, Gurmantól függetlenül megosztott egy érdekességet az Apple Watch órák következő generációjáról. Ő úgy tudja, a készülék 1,99 colos kijelzővel lesz felszerelve, ami némi növekedést jelent majd a mostani, 45 mm-es modell 1,9 colos képernyőjéhez viszonyítva.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá