Egy videóban bukkant fel a Samsung hajlítható mobilja!

Újabb érdekes videó került ki a Samsung berkeiből, amelyen több készülék is látható, ráadásul olyanok, amelyek még meg sem jelentek, és köztük van a régóta várt hajlított mobiljuk is.

Rendszerint a gyártók szokták kiadni az ilyen promóciós videókat, ám ezúttal nem ez történt. Egy ismeretlen felhasználónak sikerült valahogy hozzáférnie a trailerhez, aki szerencsére azonnal meg is osztotta a nagyérdeművel a már-már sci-finek tűnő alkotást.

A kisfilmben elvileg a Samsung jövőben érkező termékei láthatóak, és ezek között egészen hihetetlen kütyük is akadnak. Rögtön az elején hatalmas ablakszerű kijelzőket láthatunk, majd egy mozdulatokkal vezérelhető képernyő és egy keret nélküli táblagép jön.

Ezek után láthatjuk a már régóta beharangozott hajlítható mobilt (0:23-tól). A sok futurisztikus kütyüből valószínűleg ez jelenik majd meg leghamarabb, mivel állítólag már február 20-án, a Galaxy S10 szériával együtt bemutatják a mobilt.

Akad persze más érdekesség is a felvételen, hiszen a telefonhoz csatlakoztatható ultrahang-os kiegészítő is érdekesnek tűnik. A végén egy AR (kiterjesztett valóság) játékot láthatunk, amelyben több felhasználó együtt próbál meg legyőzni egy óriást, és a látványvilág egészen hasonló a nemrég bemutatott Ready Player One című filmhez.

Forrás: YouTube

Szólj hozzá