Egyesül a Facebook és a Messenger egyik funkciója

A Facebook mára szinte minden platformjára bevezette a Snapchattől lenyúlt sztorikat, amelyet inkább a fiatalok használnak előszeretettel, most viszont úgy döntöttek, hogy kicsit enyhítenek a jelenlegi zűrzavaron.

A 24 óra eltelte után eltűnő sztorik már jelen vannak Facebookon, Messengeren, Instagramon és WhatsAppon is, ám eddig mindben külön-külön volt elérhető a funkció. Mostantól ez változik, és összevonják a Facebookon és a Messengeren megjelenő történeteket, így ha mostantól az egyik platformon megosztasz egy sztorit, akkor az másikon is látható lesz.

Facebook összekapcsolja a szolgáltatásait

Mindez egy logikus lépésként hangozhat mindazok számára, akik eddig is használták a funkciót. Azért fontos megjegyezni azt is, hogy még mindig többen vannak azok, akik ennek ellenére is inkább a megszüntetést választanák.

Bár a sztorik a Facebookon nem értek el hatalmas sikert, az Instagramon az egyik legsikeresebb funkciók közé tartozik. Itt rengeteg tartalmat osztanak meg a felhasználók, éppen ezért azzal az ötlettel is előrukkolt a közösségi óriás, hogy ezt is összekapcsolják majd a Facebookkal. Mindezt úgy oldják meg, hogy az Instagram-történeteket könnyedén megoszthatjuk majd a facebookos ismerősökkel is.

Forrás: NapiDroid

Szólj hozzá