Egyet fizet kettőt kap okosóra akció és egy klassz projektor a GearBest jóvoltából

Újabb nap, újabb akciók, ismét a GearBest jóvoltából. Ha mostanában terveztek okosóra vásárlást, a kínai áruháznak van egy egészen klassz limitált ajánlata, amelynek keretein egy helyett kettőt vihetsz el az adott termékből. A cikkben ezen kívül még bemutatásra kerül egy Alfawise márkájú projektor is, amelynek felhasználási módjai számtalanok.

A promóció egyszerű és nagyszerű a maga nemében: vásárolj magadnak egy Kospet Prime 2 okosórát nagyjából 60 ezer forintos áron, és kapni fogsz ajándékba egy Kospet V12 készüléket.

Az első óra egy igazi komoly darab, beépített kamerával, GPS modullal, LTE modemmel, majdnem egy kis okostelefon lesz a csuklódon, ha a Kospet Prime 2 órát választod, sőt, talán kis túlzással ez a masina képes egy telefont is kiváltani, mindenesetre sok mindent tud, amire egy óra csak párosított mobil mellett képes. Wi-Fi Bluetooth 5.0 modem, a szokásos fitnesz funkciók, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely – szóval tényleg mondhatni, hogy ez egy óra alakú, méretű és formájú okostelefon AMOLED képernyővel, kvázi teljes értékű Android operációs rendszerrel.

Az ajándékba kapott óra sem egy rossz mutatvány a gyártó részéről, habár a V12 tagadhatatlanul egy olcsóbb és kevésbé jól felszerelt masina, mondjuk a legtöbb felhasználó számára tökéletesen kielégítő lehet a funkcionalitása. Bluetooth 4.0 modem, kerek fém kialakítás, pulzusmérés, lépésszámláló, alvásmonitorozás, értesítés jelzés, és a szokásos alapvető lehetőségek és opciók jellemzik a készüléket, magyarán szólva a Kospet V12 mindent tud, amit általában véve egy okosórától elvár az ember. Ha szeretnétek többet tudni erről a promócióról, a lenti linken tudtok tájékozódni:

Kospet Prime egyet fizet kettőt kap akció

Most pedig következzék az Alfawise Q9 projektor rövid bemutatója, amit szintén nagyon jó áron kínál GearBest egy rövid ideig.

Alfawise Q9 projektor

Ha van egy kivetítőd, akkor minden fal egy kijelző lehet, sokkal nagyobb, mint amekkora tévéd, vagy monitorod van. Az Alfawise Q9 Full HD felbontásban képes kivetíteni a képet, LED lámpák révén, amelyek 30 ezer munka órára vannak hitelesítve, így akar 10 évig is működhet a masina, de a fele is nagyon klassz azért, amennyiért a gépet kínálják. 40 és 300 colos méretben tudunk vetíteni 1000:1 kontrasztarány mellett, 1,8 és 5 méter közötti távolságon belül teljesen jól fog szuperálni a készülék. Ha éppen nincs hangszóró a háznál sincs gond, van két beépített 5 wattos hangszóró a projektor belsejében, ami amúgy egészen halkan teszi a dolgát, nem lesz hangosabb 25 decibelnél. 16 000 lumen fényerő mellett már nem muszáj mindent teljesen elsötétíteni, bár az elhúzott függöny továbbra is ajánlott lesz mozizás közben. Az a helyzet, hogy ha használjátok a GBALQ902 kódot, akkor a gép a tiétek lehet 174,99 dolláros áron, ami magyar pénzben nagyjából 53 212 Ft-ot jelent. További részletek a lenti linkek valamelyikén!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá