Eken AlfaWise V50 Pro – olcsó 4K-s akciókamera, remek tartozékokkal

Ha két cég összeáll és közös terméket készít, az mindig érdekes projekt szokott lenni, és ez most sincs másképp. A V50 Pro egy olcsó, de jó képességű kamera lett.

Az Eken Alfawise V50 Pro akciókamerája szerencsére nem egy méregdrága kütyü lett, és inkább azt a réteget célozták meg, akik szeretnének egy minőségi terméket, de nem akarnak 50-100 ezer Ft-ot kiadni érte.

Felvételt 4K felbontásban 30 fps-sel tud rögzíteni, míg Full HD felbontás esetén a 60 fps is elérhető. Képeket akár 12 megapixeles felbontásban is készíthetünk, és mindezt a 2 colos kijelzőn tudjuk visszanézni.

A kamerákban oly népszerű Ambarella chipre esett a választásuk (A12S75), mellé pedig egy 170 fokos széles látószögű lencse került. A gyártó szerint ez élénk színeket és részletes felvételt eredményez.

Vízisportokhoz kifejezetten ajánlják, hiszen a mellékelt házzal 30 méterig vízállóvá válik. Érdekesség, hogy a rengeteg tartozék között szerepel egy kis távirányító is, amely jól jöhet a képek készítésénél. Emellett kapunk még különböző rögzítőket is, és egy tripod állványt is.

A beépített akkumulátorral kb. 50 perces felvételt lehet készíteni. Memóriakártya természetesen nem jár hozzá, azt külön kell beszereznünk, de ezek ára ma már úgysem vészes. Több felvételi módot kapunk, ráadásul jár hozzá egy applikáció is, ezzel pedig telefonunkon keresztül is rengeteg funkció érhető el.

A remekül felszerelt Eken AlfaWise V50 Pro jelenleg is akciósan kapható, és 64.99 dollárért szerezhető be (18.000 Ft). Ha ügyesek vagytok, akkor akár 59.99 dollárért is hozzájuthattok, mivel szeptember 2-ig naponta 10 vásárló ezen az áron juthat hozzá. Ennyi tartozékkal, ez egy kifejezetten versenyképes árnak tűnik. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá