Ilyen felvételeket készít az Elephone megfizethető 4K akciókamerája

Most egy komolyabb akciókamerát mutatunk be nektek, ami még könnyen megfizethető, ám bámulatos videókat lehet vele rögzíteni.

Azt hinnénk, csak a 100 ezres kamerák vannak felszerelve minden extrával, de erre az Elephone EleCam Explorer Elite rögtön rácáfol. Nagyon jó minőségben képes felvenni, hiszen elérhető a 2K és 4K felbontás, kisebb felbontások esetén pedig akár 120 fps-sel is rögzíthetünk.

2 colos 960×240-es felbontású kijelzővel szerelték fel a kis kütyüt, ami egyébként maximum 64 GB-os memóriakártyát fogad, és a HDMI csatlakozó sem maradt le. Akkumulátorból egy 1050 mAh-s telep került bele, amit nagyjából 2 óra alatt tudunk feltölteni, és 75 percnyi Full HD-s rögzítésre elég.

Wifi kapcsolattal is rendelkezik, így telefonunkon is nyomon követhetjük a felvételt, ráadásul a telefon ilyenkor egyfajta távirányítóként is működik. 170 fokos nagylátószögű lencsét kapott, így például egy drónra rögzítve hatalmas területet lát be, ráadásul 30 méterig vízálló a mellékelt tokkal.

Beépített képstabilizátort is kapott, hiszen minden komolyabb akciókameránál szükség van erre, így nem lesz gond a mozgás közbeni rögzítéssel. Kapunk továbbá egy time-lapse módot is, amivel különleges gyorsított felvételeket készíthetünk, ami nagyon látványosnak tűnik.

Az Elephone 4K-s kamerája egy nagy jól sikerült terméknek tűnik, amihez most kuponkódunk is van. Az Elephonecam kóddal most 56 dollárért tudjátok megvásárolni (14.200 Ft). Ha tetszik ez a kis 4K-s akciókamera, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá