Elindult a jelentkezés a Minecraft Earth béta verziójára

Ismerve a Minecraft töretlen népszerűségét, teljes bizonysággal állíthatjuk, hogy a játék sikerre van ítélve, és máris jelentkezhetünk a zárt bétára, így a szerencsések még a megjelenés előtt belekóstolhatnak a különleges játékba.

A Minecraft Earth elsőre nagyon érdekes játéknak ígérkezik, hiszen a hőn szeretett játékmenetet turbózzák fel, melyet a Pokemon GO-hoz hasonló elemekkel is megtűzdelnek, így gyűjtögetni is lehet majd benne. Mindez ráadásul a kiterjesztett valóságra épül, így tényleg minden adott a sikerhez.

Néhány bemutató videó is érkezett róla, ám ezek alapján még nem teljesen egyértelmű a játékmenet. A gyártó szerint akár a többi játékossal is építkezhetünk majd, és ezt a “való világba” helyezhetjük át, ráadásul mindezt valós méretben tehetjük majd meg. Elsőre úgy tűnik, hogy főleg többjátékos módra épül a Minecraft Earth, és érdemes lesz társulni a különböző kalandokra.

A játék hivatalos oldala már el is indult, ahol némi információt találhatunk róla, ráadásul jelentkezhetünk a zárt bétára is. Sajnos sokaknak rossz hír, de első körben csak iOS-re érkezik majd a játék, és a szerencsések már a következő hetekben kipróbálhatják. Az Android felhasználóknak sem érdemes keseregniük, hiszen a későbbiekben természetesen ők is játszhatnak majd vele.

Akik bétakulcsot kapnak, azoknak érdemes arra figyelniük, hogy legalább heti egyszer játszanak egy kicsit, különben elvesztik a hozzáférésüket, és azt más kapja majd meg. A játék teljesen ingyenes lesz, ám állítólag majd vásárolhatunk benne tárgyakat, de a Microsoft szerint szerencsére nem loot box szerű megoldást kapunk.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá