Elindult a Neverwinter Nights Android kiadásának bétája

A Neverwinter Nights egy olyan klasszikus, ami nem igényli a bemutatást a fantasy szerepjátékok kedvelői számára. A cím felújított, újradolgozott kiadása már egy ideje elérhető olyan PC-s oldalakon, mint a Good Old Games (GoG), és most végre megérkezett Android operációs rendszerre. A Neverwinter Nights eszméletlen mennyiségű játékidőt tartalmaz, ráadásul további modulokat tölthetünk le hozza, így mondhatni végtelen kalandok lapulhatnak majd a zsebünkben. 

A Bioware játékát a régebbi címek felújítására szakosodott BeamDog csapata vette kezelésbe, és mindent megtettek, hogy a végeredmény mobiltelefonokon, érintőképernyőn is prímán játszható legyen. Az új interfész mellett javított betűtípust, és még sok hasznos változtatást integráltak az alkalmazásba, úgy, hogy a tartalmi rész szinte semmit nem változott.

Az anno harmadik kiadású Dungeons&Dragons szabályrendszerre épülő játék alapküldetése mellett megkapjuk a kiegészítőket is, ami két fontosabb expanziót (Shadows of Unrentide és Hordes of The Underdark), valamint prémium modulokat jelent. Az alkalmazás egyelőre bétafázisban van, vagyis még előfordulhatnak apróbb hibák, crashek, de a közösség bevonásával a BeamDog hamar le fog tudni számolni ezekkel is.

Nektek nincs más teendőtök, mint letölteni a játékot – igen 3790 forint az ára, tehát a bétateszter egyben véglegesen meg is vásárolja a játékot -, és jelezni a kanadai fejlesztőbrigád felé a részvételt a programban. Erre a linkre kattintva a Google Play Áruházban találjátok majd magatokat, és már tölthetitek is az alkalmazást!

Forrás: Google Play Áruház

Szólj hozzá