Elindult a TechLabor!

Elindult a TechLabor.hu. Ahogy az a névből is sejthető, ez egy technológiai portál/blog, azaz szinte mindennel szeretnénk foglalkozni, ami ezzel a témakörrel kapcsolatos.

A fő irányvonalat az okostelefonok képviselik majd, de természetesen lesz szó sok minden másról, például táblagépekről, notebookokról, viselhető okoseszközökről, egyéb kütyükről, technológiai újításokról, alkalmazásokról, játékokról, és néha még filmekről is. A paletta tehát igen széles, és ezt természetesen lehetetlenség teljes egészében lefedni, de igyekszünk majd kiválogatni a legérdekesebb híreket és történéseket.

Ahogy arra a labor szó is utal, nem csak híreket vagy érdekességeket szeretnénk közölni, hanem készüléktesztek is várhatók, természetesen nagy részletességgel és alapossággal, bármiféle elfogultság nélkül!

Az operációs rendszerek terén is szeretnénk több területet érinteni. Mobilos témakörben mindennapos vendégünk lesz az Android, de nem maradnak ki a fontosabb Windows Phone és iOS hírek sem. Asztali rendszerekből pedig leginkább a Windows az, amivel foglalkozni szeretnénk, persze inkább csak érintőlegesen.

Ha tetszenek a felsorolt témák, akkor ne habozz visszanézni később, bizonyára sok érdekes olvasnivalót találsz majd!

Szólj hozzá