Elkezdi törölgetni az inaktív felhasználói fiókokat a Twitter

Érdemes lesz odafigyelnie azoknak, akik nem túl gyakori felhasználói a Twitternek, ugyanis hamarosan tisztogatásba kezdenek, és eltávolítják a nem használt fiókokat.

A The Verge-től indul a hír, miszerint a Twitter jelenleg levélben értesít minden olyan felhasználót, akik csak ritkán használják a fiókjukat. December 11-én indul a tisztogatás, és a hírek szerint minden olyan felhasználói fiók törlésre kerül, amelybe nem jelentkeztek be az elmúlt 6 hónap során.

A Twitter szóvivője is megerősítette az infót, és elmondása szerint azon dolgoznak, hogy megtisztítsák a közösségi portált a nem használt fiókoktól, ezáltal pontosabb és megbízhatóbb élményt nyújtsanak az aktív felhasználóiknak. Ezáltal bátorítani próbálják az embereket, hogy bejelentkezzenek a regisztráció után.

A dolognak még egy pozitív hozománya lesz, melynek bizonyára sokat örülnek majd, méghozzá hogy rengeteg olyan név felszabadul majd, amelyeket valaha lefoglaltak, ám sosem, vagy csak nagyon rég nem használták őket. Emiatt amennyiben foglalt az általunk kinézett felhasználónév, akkor érdemes lesz időnként megpróbálkozni a regisztrációval, hátha időközben felszabadult az adott név.

Közben az első leveleket már ki is küldte a cég, melyben megerősítést nyert a december 11., és ebben jelzik a inaktív felhasználóknak, hogy jelentkezzenek be, és kövessék a képernyőn látható parancsokat, különben a fiókjuk törlésre kerül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá