Hivatalos a 6 GB RAM-al szerelt Samsung Galaxy S8

Mint az tudott, a Samsung által bemutatott S8, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel kerül majd forgalomba, ami már így is meglehetősen erősnek mondható. A koreai gyártó azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik egy felturbózott változat, viszont ez egyelőre csak az anyaországban lesz elérhető, sajnos.

A Samsung a weboldalán tette közzé, hogy hamarosan egy, az alapmodellnél combosabb változat gördül ki a gyártósorokról, ami már 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral elégítheti ki a legextrémebb felhasználói igényeket. Az előrendelések már meg is kezdődtek.

Hivatalos állásfoglalást kaptunk, a kizárólag éj fekete színben elérhető, kicombosított készülékről is. Természetesen szépen megkérik majd az árát egy ilyen csúcskészüléknek. Annak, aki szeretne az erősnél is egy kicsivel durvább hardvert a zsebében tudni, 1135 dollárnak (kb. 332.000 Ft adók nélkül) megfelelő helyi valutát kell majd letennie az asztalra, ami igencsak borsosnak tűnik, még a jelenlegi piaci helyzetek között is.


Az előrendelőket a Samsung sem hagyja ajándék nélkül, ugyanis ezért az árért a készülék mellé jár a DeX elnevezésű dokkoló, mely asztali számítógép érzetet varázsolhat elő az S8-ból. Megtámogatva a fent leírt specifikációval már igazán használható koncepciót alkothat majd.

Pletykák szólnak természetesen arról, hogy ez a modell is kipróbálhatja majd magát a nagyvilág más pontjain, erről viszont pontos és hivatalos információk még nem láttak napvilágot.

Forrás: Sammobile

Szólj hozzá