eMAG Black Friday 2020: minden, amit tudnod kell!

Az eMAG online áruháza immáron hetedik alkalommal fogja megrendezni magyarországi Black Friday akcióját, amely rengeteg vásárlót és érdeklődőt vonz. Valószínűleg idén is hatalmas nyüzsgés lesz náluk, számos remek akcióval, mi pedig az alábbi cikkben igyekeztünk összeszedni a legfontosabb részleteket, tudnivalókat.

2020-as eMAG Black Friday időpont

Az eMAG idén november 20-án tartja tartja a Black Friday-t, vagyis nagyjából egy héttel az amerikai ünnep hivatalos dátuma előtt, ami 2020-ban november 27-ére esik. Egyébként maximálisan tiszteletreméltó, hogy a kereskedő csupán egyetlen Black Friday rendezvényt tart egész évben, akadnak szép számmal olyan üzletek, amelyek visszaélnek ezzel, és egész novemberben, vagy akár egész évben is nyomják ezeket az “akciókat”, amiknek a valódisága sok esetben eléggé megkérdőjelezhető.

Az év legnagyobb akciói?

Az eMAG csapata az idei Black Friday-re komoly kedvezményekkel és meglepetésekkel készül, de a start előtt a legtöbb részlet titkos marad. Több ezer terméket lehet majd kedvezőbb áron beszerezni, de azért mindenkinek javasoljuk, hogy járjon utána az akcióknak, hiszen lehet, hogy nem is annyira kedvező az adott ajánlat, mint elsőre tűnik.

Tavaly rengetegen vásároltak

Amúgy előző évben nagyon sokan, nagyjából 70 ezren éltek a kedvezményes vásárlás lehetőségével, és vélhetően idén is lesznek szép számmal azok, akik az eMAG-ot választják.

Most már személyes átvétel is lesz

November 20-án ezúttal kicsit másabb lesz, mint az előző években, ugyanis személyesen is át lehet majd venni a rendelt holmikat, mégpedig a webshop budapesti, valamint pécsi üzletében egyaránt. Nem akarunk vészmadárkodni, de ezt az opciót érdemes átgondolni, mert ha figyelitek a híreket, a járvány most kapcsolt turbó fokozatra, ugyanakkor rettegni sem kell, mert az eMAG munkatársai mindent megtesznek majd a vásárlók biztonságáért és egészségért. Ha esetleg valakinek úgy jobb, akkor a normál méretű csomagokat az EasyBox csomagautomatákban is át lehet venni. Ezekből nagyjából 41 van Budapesten, de a későbbiekben ez a szám jócskán nőni fog.

Mikor kezdődnek az akciók?

Az akciók nem éjfélkor kezdődnek, hanem valamikor a hajnali órákban, szóval nem érdemes ébren maradni csak ezért, viszont korán kelni annál inkább. Az elmúlt pár évben mindig olyan 7 óra környékén élesítették a weboldalt, persze nem biztos, hogy idén is így lesz (de azért elég valószínű). Reggel 6-7 között már érdemes lesz résen lenni, és frissítgetni a weboldalt, vagy még inkább az alkalmazást.

Az app hamarabb élesedik

Az eMAG munkatársai azt javasolják, hogy töltsétek le a webshop Android vagy iOS rendszerre fejlesztett alkalmazását, mert ott egy kicsivel hamarabb el lehet majd kezdeni a vásárlást.

Fontos tippek a végére

Tipp: érdemes előre elmenteni a fizetési adatokat és  a szállítási címet, hogy ne a rohanásban kelljen ezzel szőrözni, miközben percek alatt elfogynak a készletek.

A végre pedig néhány gondolat, amit érdemes megfogadni: nem ez az utolsó alkalom, hogy valamit jó áron meg lehet venni, nem érdemes mindent megvenni ész nélkül, hó végén nem baj, ha van kaja a hűtőben, legyetek felelősségteljesek. A másik pedig az, amit fentebb már írtunk: csekkoljátok az árakat összehasonlító oldalak segítségével, mert nem minden üzlet lesz annyira kedvező, mint amennyire elsőnek tűnik.

Ti miket szeretnétek idén Black Friday alkalmából bezsákolni?

Forrás: eMAG

Szólj hozzá