Ennyibe kerülhet majd a Samsung Galaxy S8

A dráguló tendenciákat ismerve sejteni lehetett, hogy most sem lesznek olcsóak a Samsung zászlóshajói. Az egyik legmegbízhatóbb forrásnak köszönhetően megtudhatjuk, hogy mennyiért juthatunk majd hozzá legújabb készülékekhez.

Szinte már természetesnek vehetjük azt, hogy Evan Blass ellát minket információkkal az aktualitásokról. Most sincs ez másképpen, hiszen a Twitter-en közzétette az új készülékek árait. Az előző modellekhez képest 100 eurós drágulás várható. Számszerűsítve a Samsung Galaxy S8 egész pontosan 799 euróba, míg az S8+ megközelítőleg 899 euróba kerülhet majd. Átszámolva ez körülbelül 250 és 280 ezer forintra tehető összeg lesz majd, amihez nyugodtan hozzáadhatunk még 10-20 ezer forintot, mire kis hazánkba beér. A színekről is kaptunk információkat, várhatóan Black Sky, Orchid Grey és Artic Silver árnyalatokban lesz elérhető mindkét készülék.

Több tartozék ára is kiderült:

  • GearVR 129€
  • Gear360 229€
  • DeX 150€

Ezek közül a DeX (desktop experience) a legérdekesebb, hiszen ennek segítségével asztali számítógéppé tudjuk majd varázsolni a telefonunkat. A kezelőfelület nagyjából így fog kinézni:

Az új Samsung modellek bemutatója március 29.-én lesz, míg a nagyérdemű számára április végével lesznek elérhetőek az új eszközök. Ugyan a Samsung nem mutatta be a zászlóshajókat az idei MWC-n, de így is elég nagy feszültségben tartják az embereket, és már mindenki nagyon várja az új üdvöskéket. Ha további érdekes cikkeket olvasnál róluk, itt megteheted!

Forrás: Evan Blass

Szólj hozzá