Epikus kicsomagoló videót kapott az Oppo Find X3 Pro

Az Oppo nagyjából két hete leplezte le legújabb zászlóshajó mobiljait, vagyis az Oppo Find X3 szériát. Az okostelefonokat egyébként hamarosan Európában is meg lehet venni, és mint ahogyan a neve is sejteti, közülük a legérdekesebb és egyben a legerősebb modell az Oppo Find X3 Pro, ami egy minden ízében csúcskategóriás készülék. Az újdonság most egy valóban epikus kicsomagoló videót kapott, amelynek zenei alapjait a méltán híres zeneszerző, Hans Zimmer a szolgáltatja.

A kínai gyártó a kicsomagoló videót a saját Weibo profilján tette közzé, a felvételen a készüléket nem csupán kicsomagolják, hanem részletesen körül járják annak formatervét, bemutatják néhány jellemzőjét, miközben Hans Zimmer muzsikája a végletekig fokozza a magával ragadó hangulatot.

Az Oppo a videóban azt állítja, hogy a burkolata alatt Snapdragon 888 lapokát rejtő Find X3 Pro egy nagy teljesítményű, felfedezésre tervezett eszköz, amely mindig tulajdonosa rendelkezésére áll. Ez a frázis egyértelmű utalás a prémium mobil által biztosított villámgyors, 65 wattos SuperVOOC 2.0 töltésre, illetve az okostelefon akkumulátora által szintén támogatott 30 wattos indukciós táplálási módozatra. A reklám üzenete egyszerű: minél kevesebbet kell töltéssel foglalkozni, annál többet lehet használni a készüléket.

A felvételen külön figyelmet fordítanak többek között a készülék képernyőjének, amely egy 10 bites LTPO panel, ami egymilliárd különböző színárnyalatot jelenít meg, valamint képes adaptív képfrissítésre, ezeknek köszönhetően a gyártó szerint “megtapasztalhatjuk a rendkívülit”. Egyebek mellett szóba kerülnek még a mobil kamerái, vagyis azok az 50 megapixeles Sony IMX766 érzékelővel felvértezett képrögzítő egységek, amelyik egyszerre töltik be az elsődleges, valamint az ultraszéles látószögű modul szerepét.

A szenzorok képesek a színeket a lehető legvalósághűbb formájukban rögzíteni – állítja a promóciós videó. Az Oppo Find X3 Pro valóban egyike a közelmúlt legérdekesebb prémium készülékeinek, ehhez mért az ára is: a mobil 1149 eurós, vagyis megközelítőleg 416 ezer forintos áron kerül globális forgalomba a napokon belül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá