Eredeti Windows, Office és más szoftverek töredék áron

Meguntad, hogy nem eredeti a Windows a gépeden, esetleg szeretnéd beszerezni a teljes Office szoftvercsomagot? Ezek a szoftverek dobozos formában egy vagyonba kerülnek, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron lehet beszerezni őket megbízható helyről. Általában egy számítógépre aktiválhatók, de utána élethosszig használhatók. A telepítőt közvetlenül a Microsoft oldaláról lehet letölteni, és aktiválás után már tudod is használni a programokat mindenféle korlátozás nélkül.

A Godeal24 csapata júniusi szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Microsoft Office szoftverek 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Windows verziók 50%-os áron

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

Windows + Office együtt még olcsóbb

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb Microsoft szoftverekre 50%-os kedvezmény

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

Windows és Office nagy mennyiségben

További hasznos szoftveres eszközök

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A techlabor.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Szólj hozzá