Erős hardverrel bukkant fel a Galaxy A82

Egy kifejezetten érdekes Samsung mobil bukkant fel a Galaxy A82 személyében, hiszen az elnevezés alapján egy középkategóriás mobilról beszélhetünk, ám a hírek szerint egy nem túl friss, ám cserébe kifejezetten erős chip kerül majd bele.

A Samsung Galaxy A80-ra bizonyára nem sokan emlékeznek már, hiszen eléggé leszerepelt a mobil. Előzetesen érdekesnek tűnt, hiszen kávák nagyon minimálisak voltak, hála a házból kiemelkedő kamerának, amely feleslegessé tette a notch-ot és a kijelző kilyukasztását is. Ezzel azonban el nagyjából minden pozitívumot elmondtunk róla. A gyenge hardver, a gyengélkedő ujjlenyomatolvasó és a nagyon magas árcédula miatt valószínűleg nagyon kevesen választották ezt a modellt.

Most azonban felbukkant az utód, és jóval biztatóbbnak tűnik. A Galaxy A82 névre hallgató készülékben állítólag a Snapdragon 855+chip teljesít, amely mellé 6GB memória került. Ez bár nem a legfrissebb chip, ám még mindig kifejezetten erősnek számít, és gyakorlatilag minden játék nevetve elfut rajta, ráadásul ez valószínűleg jótékony hatással lesz majd az árcédulára is.

A Google Play Console listázta egyébként a mobilt, és egy kép is felkerült róla. Ezek alapján dobta a Samsung az előd egyedi kamera megoldását, és egy középen elhelyezkedő lyukban található a szelfikamera, ahogy az a gyártótól az utóbbi időben már megszokhattuk. Papíron kifejezetten jól mutat a mobil, hiszen az Android 11-es verzió, a FHD+ felbontású Super AMOLED kijelző, és a 64 MP-es Sony IMX686-as kameraszenzor is jól hangzik a középkategóriás mobil esetében. Valószínűleg tanultak az előd esetében elkövetett hibákból, és a régebbi chip felhasználásával, illetve a spéci kamerarendszer nélkül jóval kedvezőbb áron kerülhet forgalomba, így akár még egy új közönségkedvenc mobilt is üdvözölhetünk majd a Galaxy A82 személyében.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá