Európába is jön az Acer Jade Primo

Az Acer a tavalyi IFA kiállításon felfedett, és az idei CES expón újra bemutatott Windows 10 alapú okostelefonja, a Jade Primo előrendelhetővé vált Európában. A készülék az Orange és az Expansys szolgáltató portugál oldalán tűnt fel.

A telefon 615 eurós áron rendelhető elő, amiért cserébe egy 32 GB-os belső tárhellyel szerelt fekete színű modellt kapunk. Ez 50 euróval több, mint amennyibe a Microsoft Lumia 950 kerül, amelynek hasonló a hardveres kiépítése, így a mobilra valószínűleg kemény küzdelem vár majd.

acer-jade-primo

Ami a specifikációkat illeti, a fenti összegért kapunk egy Snapdragon 808-as lapkát, 3 GB rendszermemóriát, az említett 32 GB belső tárhelyet (ami ráadásul bővíthető) és egy 5.5 hüvelykes, Full HD felbontású, AMOLED technológiát használó megjelenítőt. A mobil energiaellátását egy 2800 mAh kapacitású telep biztosítja.

acer-jade-primo

A készülék hátlapi kamerája 21 megapixeles fotókat rögzít, míg az előlapon egy 8 megapixeles szenzor található. A Jade Primo 150 grammos súllyal, valamint 156.52 x 75.9 x 8.4 mm-es dimenziókkal rendelkezik és támogatja két SIM kártya egyidejű behelyezését.

Bár azt nem tudni, hogy pontosan mikortól indul meg a termék kiszállítása, a pletyka szerint Európában februárban, míg az Egyesült Államokban egy hónappal később kerül a polcokra a mobil.

forrás: GSMArena, fotók: The Verge

Szólj hozzá