Extreme Digital Black Friday 2020: hamarosan kezdődik!

Hamarosan megkezdődnek az óriási novemberi leárazások, amelyeket a Black Friday ünnepe köré szerveznek a kereskedők. Az Extreme Digital idén sem marad ki az őrületből, csapatuk már gőzerővel szervezi a rangos eseményt, amelyre napokon belül sor is kerül.

2020-as Extreme Digital Black Friday időpont

Idén az Extreme Digital-nál november 13-án tartják a Black Friday-t, két héttel a hivatalos dátum előtt, mert 2020-ban történetesen november 27-én lesz Fekete Péntek. A legtöbben egyébként most, 10-e környékén kapnak fizetést, szóval egyáltalán nem olyan rossz módosítás ez, és egyébként tavaly is hamar, november 15-én tartották a leárazásokat.

És mik lesznek a legforróbb akciók? Nyilván minden titkát nem fedte fel az Edigital, biztosan lesznek meglepetések, de az eddigiek alapján az alábbi ajánlatokra mindenképpen számítani lehet:

  • Black & Decker BDCD8 akkumulátoros fúró/csavarozó – 13 990 Ft helyett 6 995 Ft (50 százalékos kedvezmény)
  • Nespresso – Delonghi Inissia kapszulás kávéfőző 12 000 Ft-os kapszula-utalvánnyal – 28 990 Ft helyett 18 990 Ft (34 százalékos kedvezmény)
  • Samsung Galaxy A20e duál SIM-es okostelefon kék árnyalatban – 49 990 Ft helyett 39 990 Ft (20 százalékos kedvezmény)
  • Sennheiser CX 400 BT teljesen vezetéknélküli Bluetooth fülhallgató – 69 990 Ft helyett 29 990 Ft (57 százalékos kedvezmény)

Természetesen ez messze nem a teljes választék, valószínűleg több ezer akciós termék lesz a végleges kínálatban.

Egyelőre ennyi nyilvános információ van az idei Extreme Digital Black Friday akcióról, de a kezdés előtt valószínűleg még napvilágra hoznak néhány további kedvezményes ajánlatot is. Mihelyt újabb részletek kiderülnek, frissíteni fogjuk ezt az írást.

Mikor várható a kezdés?

A kezdés várhatóan idén sem éjfélkor lesz, sokkal inkább a hajnali, kora reggeli órákban. Az akció kezdete 6 és 7 óra között között esélyes, de nyilván ez nincs még kőbe vésve, mi csak az eddigi évek gyakorlata alapján írjuk ezeket, a pontos kezdés még számunkra sem ismert.

Egy apró jó tanács a végére: nem kötelező ész nélkül az utolsó fillérig mindent elkölteni Black Friday alkalmából, és érdemes ellenőrizni azt is, mennyire valós az a leértékelés, amit kinéztél magadnak. Tanácsos használni azokat a weboldalakat, amelyek árak alapján hasonlítják össze a különböző webshopok és kereskedők kínálatát. Na és persze az sem hátrányos, ha hónap végén még lesz valami a hűtőben, szóval legyetek felelősségteljesek!

Forrás: Edigital

Szólj hozzá