Exynos 850 lapkával is megjelenik a Samsung Galaxy A12

Mivel izgalmas fejlemények nem csupán a felsőkategóriás készülékek világában történnek – bár tagadhatatlanul ott zajlik csak igazán az élet -, igyekszünk beszámolni az olcsóbb árkategóriában történő eseményekről is. A Samsung Galaxy A12 a szerényebb vásárlási kerettel rendelkező és/vagy a telefonok iránt kevésbé nagy igényű felhasználók számára jelenthet ideális választást, és mi sem bizonyítja jobban a telefon létjogosultságát, mint az, hogy hamarosan új processzorral ismét megjelenhet.

A DealNTech jelentése szerint a Samsung Galaxy A12 új változata, amely az SM-A127F modellszámot viseli, hamarosan megjelenhet. Ez az új iteráció a burkolata alatt egy házon belül fejlesztett Exynos 850 lapkát rejthet, ami egy 8 nanométeres gyártási eljárással készülő, nyolcmagos CPU-t munkára fogó konstrukció. Voltak korábban olyan értesülések, amelyek szerint egy Samsung Galaxy A12s nevű készülék megkapta a forgalomba helyezéshez szükséges Bluetooth tanúsítványokat, ám a legújabb információk szerint ez a bizonyos telefon ugyanúgy Galaxy A12 néven kerül majd az üzletek kínálatába. Jelen pillanatban két egymásnak ellentmondó forrásunk is van, mindegyik mást állít arról, hogy mi lesz a végén az SM-A127F kereskedelmi neve.

Samsung Galaxy A12

A processzort leszámítva minden további specifikáció változatlan marad (az Exynos 850 egyébként a Helio P35-öt váltja).

Amúgy ha nincsenek komolyabb igényeid, és a mindennapokra szeretnél vásárolni magadnak okostelefont, akkor a Samsung Galaxy A12 tényleg egyike lehet a jó választásoknak. A mobil 6,5 colos, Infinity-V kialakítású, HD+ felbontású PLS IPS képernyővel, 48 megapixeles elsődleges képrögzítő egységgel, akár 128 GB-os háttértárral, legfeljebb 4 GB RAM-mal, valamint 5000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Kíváncsian várjuk tehát a telefon új változatát, akármi is legyen a végleges neve.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá