Ez lehet a Galaxy S8 egyik újítása kamera téren

A Samsung új üdvöskéjét rengeteg pletyka veszi körül, és várhatólag nagyon durva készülék lesz. Most a kamerájáról érkeztek hírek, ami csak tovább erősíti ezt a képet!

A pletykák szerint 12MP-es Dual Pixel kamerát kapunk majd, amit sokan nem értenek, mert ez azt jelentené, hogy nem lesz előrelépés a Galaxy S7-tel szemben. Ebben van némi igazság, de nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen a felbontás önmagában nem minden. A hírek szerint a videózás területén történik nagy előrelépés.

Ha minden igaz, képesek leszünk 1000 fps-es videó felvételeket készíteni, ami hatalmas lassítás a mostani modellekhez képest. A Sony új IMX400-as szenzora képes közel ilyen eredményre, mellyel 960 fps-sel rögzíthetünk HD felbontás mellett. Ezt az érzékelőt az Xperia XZs és az XZ Premium kapta meg.

Állítólag a Samsung is úgy oldja meg a dolgot, hogy a szenzor saját memóriát kap, de nem a Sony érzékelőjét kapja majd meg az új modell. Le mernénk fogadni, hogy a fotózás területén is hasonlóan nagy előrelépés történik majd, de erről sajnos nincs még információnk. Az előlapi kamera is 8 MP-es marad, de lesz egy másodlagos 3,7 MP-es lencse is az íriszszkennelésre. Ezek persze lehetséges, hogy csak pletykák, kezeljük őket fenntartással.

Forrás: SamMobile

Szólj hozzá