Ez lehet az első hajlítható mobil Snapdragon 8 Gen 2 processzorral

A tavaly áprilisban leleplezett Vivo X Fold hamarosan teljes értékű utódot kaphat, amelynek belsejében az értesülések szerint Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet végezheti a számításokat. A flexibilis mobil állítólag az első lesz a piacon, ezzel a prémium processzorral.

Digital Chat Station megbízható hírforrásnak számít, a Vivo hajlítható mobiljával kapcsolatos értesülések is tőle származnak. A bennfentes úgy tudja, hogy az okostelefon belsejében a bevezetőben már említett Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 teljesít majd szolgálatot. A készülék hardveres komponenseit állítása szerint egy 4800 mAh kapacitású telep látja el energiával, ami egy minimális, 200 mAh-s növekedést jelent az eredeti X Fold akkumulátorához viszonyítva.

Vivo X Fold

A hajlítható mobil támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést, amely majdnem kétszerese annak, amit az eredeti modell biztosított, de a közelmúltban kiadott Vivo X Fold+ 80 wattos maximumára is jócskán rálicitál. Ez a bizonyos készülék egyébként nem más, mint egy szintén kizárólag Kínában kapható, minimálisan ráncfelvarrt változata a Vivo X Fold-nak, az eredeti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chip helyett Snapdragon 8+ Gen 1 lapkával a belsejében, illetve ez a modell kapott egy plusz szint, a vöröset.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál a Vivo X Fold 2, de ha valóban meg szeretné szerezni az első hajlítható mobil címét Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel, akkor valószínűleg nem fogják sokáig halasztani a hivatalos bejelentést. Hogy aztán ez a modell kapható lesz-e a kínai határokon kívül, remek kérdés, az elődök nem jutottak ki a Népköztársaságon kívülre, talán az újdonság esetében ez máshogy alakul majd.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá