Ezek a Samsung készülékek fogják megkapni az Android 8.0-t!

Egy kiszivárgott lista szerint elég sok Samsung mobil és tablet kapja majd meg az Android 8.0-s verzióját, és bizakodásra ad okot, hogy a listán régebbi készülékek is jelen vannak, így sokan örülhetnek majd.

Az eddig is biztos volt, hogy a legújabb telefonok, mint a Galaxy S8 és S7 modellek hamarosan megkapják a legújabb operációs rendszert. Az viszont már meglepetésre ad okot, hogy a listán több olyan termék is van, ami már régebben jelent meg. Ilyenek pl. a Samsung Galaxy S6, vagy a Note 5 is. Ez azért szokatlan, mivel általában 2 évig nyújt támogatást készülékeihez a Samsung, és ezzel változtatna ezen a trenden.

Érdekes még, hogy rajta van az Galaxy A (2018) széria a listán, pedig ezeket még be sem mutatták. Innen már sejteni lehet, hogy megjelenéskor ezek még a Nougat rendszerrel érkeznek majd. Van néhány fiatalabb mobil is ami nem került fel a listára, mint például az itthon nagy népszerűségnek örvendő A3 (2016), A5 (2016) és a J5 (2016) sem.

Az is fura, hogy a J5 (2017) és a J7 (2017) sem szerepel a felsorolásban, pedig ezek minden bizonnyal megkapják majd a frissítést, szóval ezen telefonok gazdáinak sem kell megijedni. A lista egyébként nem hivatalos, de olyan forrásból származik, aki rendszeresen megbízható információkkal szolgál a dél-koreai gyártóval kapcsolatban.

Forrás: Napidroid

Szólj hozzá