Ezek az Apple tervei 2020-ra

Bármennyire is gondolják azt sokan, hogy Steve Jobs halála óta az Apple termékek színvonala csökkenőfélben van, az almás gyártó legújabb termékei és bejelentései mindig megragadják a sajtó, és persze a közönség figyelmét, legyenek akár elkötelezett rajongók, vagy vérszomjas ellendrukkerek. Guo Minghao az egyike azon kevés bennfentesnek, akik előre látják a gyártó lépéseit, mintha csak bejárásuk lenne Cupertino legfelsőbb köreibe. A híres, és autentikusságát korábban már számtalanszor bizonyított elemző tudni véli, mik az Apple tervei a következő évre nézve.

Legutóbbi jelentésében az elemzéssel foglalkozó szakember azt írta, hogy az iPhone 11 széria nagyjából az idei év utolsó negyedévében kezdi el teljesíteni az elvárásokat, melyeket a gyártó a készülékekkel szemben felállított. 2020 első negyedévében bemutatásra kerül a sokak által óhajtott, kompakt méretekkel rendelkező iPhone SE második generációja, és az iPad Pro, ToF lencsékkel ellátott kamerákkal. Az előzetes jelentések szerint az Apple egy mérsékeltebb áron fogja piacra dobni az iPhone SE2-t, ami hardveresen és a formatervet illetően nagyban hasonlít az iPhone 8-hoz. Ám a legvonzóbb ebben a telefonban nem csak a mérete lesz, hanem az, hogy megkapja az iPhone 11 A13 processzorát, és a félelmetes teljesítménnyel bíró lapkakészlet mellé 3 GB LPDDR4X RAM kerül.

A következő év második üzleti negyedévében új MacBook érkezik, illetve egy kiterjesztett valósággal operáló sisak, melyet az Apple egy külsős partner bevonásával fejleszt. 2020 harmadik negyedévében az Apple is felszáll az 5G vonatra, és piacra dobja saját 5G modemmel ellátott iPhone készülékeit. A telefonok – Guo korábban három új 5G támogatással rendelkező iPhoneról beszélt – azon túl, hogy támogatni fogják a telekommunikációs szabványt, jóval fejlettebb anyaghasználattal debütálnak. A készülékek természetesen drágábbak lesznek, mint a jelenlegi modellek. Az Apple jövőre kiemelt figyelmet tanúsít majd a kiterjesztett valósággal kapcsolatos hardveres, és szoftveres termékeknek, az ilyen eszközök, sisakok tömeggyártása már az idei év utolsó negyedévében megkezdődik.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá