Ezek lehetnek a Xiaomi Mi Note 10 és Mi Note 10 Pro jellemzői

A Xiaomi hamarosan feltámasztja kedvelt szériáját, a Mi Note-ot, ráadásul állítólag nem egy, hanem kapásból két készülékkel. A Xiaomi Mi Note 10 és Mi Note 10 Pro öt hátlapi kamerával, köztük egy 108 megapixeles érzékelővel fognak debütálni, de nem ez az egyetlen érdekes jellemzőjük. Most egy Mehek Goaswarmi nevű Twitter-felhasználónak hála egész sokat megtudhattunk a telefonokról, amelyek – már ha autentikusak az új infók – valóban lenyűgözőek lesznek.

A Xiaomi Mi Note 10 6,4 colos képernyővel fog bennünket levenni a lábunkról, ami nem lesz nehéz, hiszen egy AMOLED panelről van szó Full HD+ felbontással. A megjelenítő takarásában Qualcomm Snapdragon 730G lapkakészletet találunk, melyet 6 GB RAM, valamint 128 GB kapacitású, UFS 2.1 tárhely egészít ki. A telefon hátoldalán valóban öt kamera lesz, ezek közül az elsődleges 108 megapixeles felbontással büszkélkedhet, a szenzort további 12, illetve 16 megapixeles érzékelők segítik majd. A mobil 2x optikai zoommal rendelkezhet, az előlapon pedig 32 megapixeles képrögzítő egységet használhatunk önarcképek készítésére, vagy mondjuk Skype-hívásokra. A Xiaomi Mi Note 10 belsejében 4000 mAh kapacitású akkumulátor feszít majd a hírek szerint, amelyet 30W-os gyorstöltés révén lehet tölteni. A fentieken kívül még szót érdemel az NFC chip, az infravörös port, valamint a fülhallgató kimenet, aminek tuti sokan örülni fognak. Természetesen az igazi nagyágyú a Mi Note 10 Pro lesz, beszéljünk egy kicsit róla is!

A Xiaomi Mi Note 10 Pro 6,7 hüvelykes AMOLED képernyője 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik majd, a rendkívül folyamatos megjelenítést biztosító képernyő mögött pedig csúcskategóriás hardver zakatol, mégpedig egy Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet képében. Az operatív memória 6 GB lesz, a belső tárhely pedig 128 GB-os. Kamerák téren ugyanarra lehet számítani, mint a másik modell esetében, annyi különbséggel, hogy ezúttal 5x optikai zoom áll rendelkezésre. Az aksi itt is 4000 mAh kapacitású lesz, ám ez a telep egy jóval gyorsabb töltési metódust is támogat, amihez egy 40W-os adapter lesz szükséges.

Végül de nem utolsó sorban jöjjön a szokásos intelem: bár elég meggyőző és logikus minden itt leírásra kerülő infó, azok sokban ellentmondanak korábbi értesüléseknek, és persze hivatalosan nem erősítette meg őket senki. Szóval ne vigyétek messzire a fenntartásokat, mert lehet, hogy mégsem ilyenek a készülékek.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá