Ezekkel a jellemzőkkel érkezik az Oppo F27 Pro+

Lehet nem hallottál még róluk, de az Oppo hamarosan leleplezi az F27 szériát, amely összesen három készülékből fog állni. Lesz  – elvileg- egy alapmodell, egy Pro, illetve egy Pro+ variáns is. Az okostelefonokat június 13-án leplezik le a nagyérdemű előtt, ám a Pro modellek jellemzői már jóval a bemutató előtt kiszivárogtak.

Közülük a legmenőbb, már csak a neve alapján is, valószínűleg az F27 Pro+ lesz, amely nemrég az egyik legnépszerűbb benchmark alkalmazás adatbázisában is feltűnt. Így már tudjuk, hogy milyen vas hajtja majd. A készüléket a Geekbench adatbázisában találták meg szemfüles valakik, így már nem titok előttünk, hogy a mobil belsejében ugyanaz a Dimensity 7050 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, mint ami a szimpla Pro modellt hajtja majd.

A hardvert 8 GB RAM egészíti ki, legalábbis abban a prototípusban, amelyet próbára tett a gyártó egyik munkatársa, nyilván további konfigurációkban is megjelenhet az okostelefon. Az F27 Pro+ már a legelső bekapcsolást követően Android 14 operációs rendszert fog futtatni, a gyártó saját fejlesztésű felhasználói felületével kiegészítve.

A Camera FV-5 adatbázisa szerint a készüléket 64 megapixeles f/1,7 rekeszértékű elsődleges kamerával szerelik majd fel, az előlapra pedig 8 megapixeles f/2,0 apertúrájú szelfikamera kerül. Korábban még azt is beszélték az Oppo F27 Pro+ kapcsán, hogy annak külső borítása megfelel majd az IP69 minősítés követelményeinek, vagyis ellenálló lesz a porral és a vízzel szemben is.

A szóbeszédekben emlegetnek még ívelt AMOLED megjelenítőt, illetve egy köralakú kameramodult is, amit kiszivárgott képeken is látni – lásd a borítónkat. Az Oppo F27 Pro+ a Pro változat társaságában mutatkozik majd be, elsőként Indiában. Azt egyelőre nem tudni, hogy lesz-e alapmodell ezen a bemutatón. Ha nem, annak leleplezésére még mindig sor kerülhet egy későbbi időpontban.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá