Ezekre a Xiaomi mobilokra érkezhet Android 12 frissítés

Bizonyára sokan várják az idén bemutatott Android 12-őt, amely természetesen ezúttal magával hoz majd magával némi újítást. Amennyiben Xiaomi mobilod van, akkor érdemes meglesned az alábbi listát, hogy a te mobilodra is várható-e a frissítés.

A listát a Xiaomiui csapata állította össze, így érdemes megjegyezni, hogy ez még nem egy hivatalos összeállítás. Ebből kifolyólag olyan készülék is frissülhet majd, amely nincs a listán. A hírek alapján egyébként belsős infók alapján állították össze a felsorolást, így a rajta szereplő készülékek bizonyára megkapják majd az Android 12-őt.

Ahogy az borítékolható, a Xiaomi Mi 10 és Mi 11 széria tulajdonosainak nincs miért izgulnia, hiszen ezek a mobilokra biztosan érkezik majd a frissítés, akárcsak az itthon oly népszerű Redmi 10, Redmi Note 9 mobilokra. Ezenkívül az újabb POCO mobilok, és a Blackshark készülékek is frissülnek majd a legfrissebb OS-re.

Kissé csalódást keltő, hogy a Redmi 9 mobilok, és a Mi 9 széria sem frissül majd, és be kell élnünk a jelenlegi rendszerrel. Ezek alapján tehát már a két éve megjelent mobilokat is hanyagolja majd a Xiaomi, amely a Mi széria esetében azért csalódásra ad okot. A Redmi mobiloknál ez kevésbé meglepő, hiszen az olcsóbb Redmi készülékekre eleve csak egy nagyobb frissítést ígért a gyártó.

Forrás: Xiaomiui

Szólj hozzá