Ezt a 8 tech kütyüt várjuk leginkább 2018-ban!

Az idei év is szuper tech cuccokat ígér, amik remek újításokat tartalmaznak. Összegyűjtöttünk párat, amiket biztosan sokan várnak, és rengeteg örömet szereznek majd a későbbi tulajdonosaiknak.

ARM processzoros laptopok – Csendes működés, és remek üzemidő jellemzi majd őket. Hatalmas előrelépést jelenthet az ultrabookoknál ez az újítás

Összehajtható kijelzős mobiltelefonok – Több gyártó is tervez ilyet, de ha tippelni kellene, akkor a régóta pletykált Galaxy X lehet az első ilyen mobil, ami valamikor 2018 végén mutatkozhat be.

Az első tripla kamerás telefon – A hírek szerint Huawei P20 hátuljára kerül majd a tripla optika, és kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki belőle.

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó – A Vivo mobilja kapja meg elsőnek az újítást, melyet várhatóan nagyon sok csúcsmobil átvesz majd.

Új GoPro – A méltán híres akciókamera legújabb változata, amit szintén 2018-ban várunk.

Oculus Go – Az ismert VR szemüveg utódja, amely már hordozható lesz, és nem kell hozzá méregdrága PC, ugyanis minden fontos hardverelem be lesz építve az eszközbe.

iPhone SE új változata és olcsóbb iPad – Mindkettőt pletykálják 2018-ra, és rengeteg Apple rajongót tennének boldoggá velük. A vékony kávás mini iPhone különösen érdekes lehet majd.

Samsung Galaxy S9 (és S9+) – Évről évre milliók várják és vásárolják meg a dél-koreai gyártó aktuális csúcskészülékét, így nem maradhatott ki a listából a Galaxy S9 sem, ami a legfelkapottabb androidos zászlóshajó lesz 2018-ban.

 

Véleményünk szerint ezek mindenképpen ott lesznek idén a legmeghatározóbb tech kütyük között, de ha úgy érzitek, hogy valamit kihagytunk, akkor nyugodtan írjátok meg hozzászólásban.

Forrás: Techlabor

Szólj hozzá